Masaüstü bilgisayara laptopu 2. ekran olarak bağlama

erenuney16

Hectopat
Hlihazırda kullandığım masaüstü bilgisayarım ve laptopum var. Soru şu masaüstü bilgisayar monitöründe HDMI kasaya bağlı zaten ve ekstra VGA girişi var. Laptopta ise sadece USB girişleri var. USB HDMI dönüştürücü kabloyu laptopa bağlasam HDMI girişini ise VGA dönüştürücüyle monitöre bağlasam çift ekran şeklinde kullanabilir miyim?

https://www.hepsiburada.com/hadron-hdx7795-hdmi-to-vga-kablo-1-8mt-p-HBCV00002I7JR8?magaza=Zomana bu monitörden laptopa girecek olan kablo.

Teknozon Video Capture Usb 2.0 To Hdmi Çevirici Dönüştürücü Adaptör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu da laptoptan HDMI çıkışı sağlayacak kablo.

Laptoplar görüntüyü ekrana yansıtmak amacıyla tasarlanmış cihazlardır. Laptop ekranına bir şey yansıtamıyorsunuz diye biliyorum.

Laptoplar görüntüyü ekrana yansıtmak amacıyla tasarlanmış cihazlardır. Laptop ekranına bir şey yansıtamıyorsunuz diye biliyorum.

Yani ana görüntü kaynağının laptop olması gerekiyor yanlış mı anladım.

Genelde eski artık miladını dolduran laptopların ekran panelini sökerek uyumlu devreyi bağlayınca harici monitör gibi kullanabiliyorsunuz. Ama o bahsettiğim şekilde anca ağ üzerinden TeamViewer gibi bir programla yansıtabilirsin.

Laptop eski değil yeni aldım ama evde boş boş dururken bu işe yarayabilir belki diye düşündüm?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani ana görüntü kaynağının laptop olması gerekiyor yanlış mı anladım.
Laptopa farklı bir ekran bağlayıp o ekranı ikinci ekran olarak kullanabilirsiniz fakat laptop ekranını ikincil ekran olarak kullanamazsınız.

Multiplicity uygulamsı olabilir belki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şekil bir şey mi sormuştunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopa farklı bir ekran bağlayıp o ekranı ikinci ekran olarak kullanabilirsiniz fakat laptop ekranını ikincil ekran olarak kullanamazsınız.

Anladım teşekkür ederim.

Multiplicity uygulamsı olabilir belki.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şekil bir şey mi sormuştunuz.

Evet fakat bu videoda da laptopa bağlamıyor sanırım olmayacak.

Capture Card ile yapılabiliyor ama görüntü kalitesi de aparata göre değişir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı