Masaüstü bilgisayara ping çıkartmayacak kaliteli Wi-Fi adaptörü önerisi

Hocam bu konuda fazla bir bilgim yok kusuruma bakmayın. Ben bunu kullanınca Ethernet ile ne kadar fark eder? Örnek olarak diyelim ki etherhet kullanınca 2 saatte inen oyun bunu kullanınca kaç saatte iner? Veya yine aynı şekilde dandik bir adaptör almamla ne kadar fark eder?

Ethernet geç elektrikten internet çeken rotorrlar var onlardan al prize tak kabloyu tak sonra PC'ye tak Wi-Fi kullanılaz ne yaparsan yap ping çıkar.

Hocam bu konuda fazla bir bilgim yok kusuruma bakmayın.Ben bunu kullanınca ethernet ile ne kadar fark eder? Örnek olarak diyelimki etherhet kullanınca 2 saatde inen oyun bunu kullanınca kaç saatde iner?Veya yine aynı şekilde dandik bi adaptör almamla ne kadar fark eder?
Ethernet biraz daha stabildir ama Wi-Fi sürümü ve maksimum hıza göre değişir. İndirme süresi ise dosya boyutuna göre değişir.

Ethernet biraz daha stabildir ama Wi-Fi sürümü ve maksimum hıza göre değişir. İndirme süresi ise dosya boyutuna göre değişir.
Hocam boyuta bağlı olduğunun farkındayım fakat mesela 50gb olan bi oyunu ethernet ile indirme süresi ve wi-fi ile indirme süresi hakkında olucak farkı merak ediyorum.

Ethernet geç elektrikten internet çeken rotorrlar var onlardan al prize tak kabloyu tak sonra PC'ye tak Wi-Fi kullanılaz ne yaparsan yap ping çıkar.
Kaliteli olan bi ürün biliyorsanız link atabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı