Masaüstü bilgisayara PlayStation kolu bağlamak

Sercan312

Hectopat
Selam arkadaşlar benim Windows 7 Ultimate bir bilgisayarım var. Ben bu bilgisyara PlayStation kolu bağlayabilir miyim? Diyelim bir şekilde bağladım oyun koluyla oynamak istediğim birkaç oyun var. Onları oynayabilir miyim?
Farcry 3 4.
CoD MW 1 2 3.
CoD wwıı.
CoD Black Ops 1 2.
CoD Advanced warfare.
CoD Ghost.
CoD Infinity warfare.
Battlefield 1.
GTA 5.
Witcher 3 wild hunt.
Pes 19.

Bu oyunların hepsini bilgisayarım kaldırıyor ve hepsini bitirdim. Ama farklı bir deneyim olsun diye kolla oynamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar. Ps4 kolunu bluetooth veya kablo ile bağlayabilirsiniz. Windows 10 ile birlikte ds4 destekleniyor ama daha alt sürüm windowslarda oynamak için program kurmak gerekiyor.

Hangi DualShock kolunun kurulumunu belirtmediğiniz için DualShock 4 olarak varsayıyorum.
DS4Windows’u indirin
DS4Windows’u kurun
PS4 kontrolörünü USB yoluyla PC’nize bağlayın.
Daha detaylı kurulum için Buraya tıklayıp ayrıntılı yazıya gidebilirsin.

Hangi oyunların, oyun kolunu desteklediğini bilmiyorum fakat kol destekleyen bütün oyunlarda kullanabilirsin. İnternette ufak bir araştırma yaparak hangi oyunların desteklediğini bulabilirsin.

Bunun için DS4Windows programını indirmeniz gerekiyor.

Teşekkürler.
Hangi DualShock kolunun kurulumunu belirtmediğiniz için DualShock 4 olarak varsayıyorum.

Daha detaylı kurulum için Buraya tıklayıp ayrıntılı yazıya gidebilirsin.

Hangi oyunların, oyun kolunu desteklediğini bilmiyorum fakat kol destekleyen bütün oyunlarda kullanabilirsin. İnternette ufak bir araştırma yaparak hangi oyunların desteklediğini bulabilirsin.

Sizede teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı