ahmetdurak Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 22 31 Mayıs 2022 #1 PC masaüstü kullanıyorum fakat yeni polosmart PS3 Wireless Controller alacağım. Bunu nasıl Bluetooth olarak kullanabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2022
PC masaüstü kullanıyorum fakat yeni polosmart PS3 Wireless Controller alacağım. Bunu nasıl Bluetooth olarak kullanabilirim?
LeonScottKennedy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.808 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #2 En kaliteli en güzel USB Bluetooth aparatlarından biri budur. Buna ihtiyacınız var. 40-60₺ arası daha ucuzları da var ama isterseniz onu da atarım.
En kaliteli en güzel USB Bluetooth aparatlarından biri budur. Buna ihtiyacınız var. 40-60₺ arası daha ucuzları da var ama isterseniz onu da atarım.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.526 Çözümler 71 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 31 Mayıs 2022 #3 LeonScottKennedy dedi: En kaliteli en güzel USB Bluetooth aparatlarından biri budur. Buna ihtiyacınız var. 40-60₺ arası daha ucuzları da var ama isterseniz onu da atarım. Genişletmek için tıkla... Bende aynı markadan var, 1 metreyi geçince bağlantı diye bir şey kalmıyor ortada, yakınında olmak zorundasın
LeonScottKennedy dedi: En kaliteli en güzel USB Bluetooth aparatlarından biri budur. Buna ihtiyacınız var. 40-60₺ arası daha ucuzları da var ama isterseniz onu da atarım. Genişletmek için tıkla... Bende aynı markadan var, 1 metreyi geçince bağlantı diye bir şey kalmıyor ortada, yakınında olmak zorundasın
LeonScottKennedy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.808 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #4 F4T1H dedi: Bende aynı markadan var, 1 metreyi geçince bağlantı diye bir şey kalmıyor ortada, yakınında olmak zorundasın Genişletmek için tıkla... E yani ufacık USB aparat. Daha iyisi olur mu sanmam. Zaten 1 metre öteden oyun oynanmaz diye de düşünüyorum.
F4T1H dedi: Bende aynı markadan var, 1 metreyi geçince bağlantı diye bir şey kalmıyor ortada, yakınında olmak zorundasın Genişletmek için tıkla... E yani ufacık USB aparat. Daha iyisi olur mu sanmam. Zaten 1 metre öteden oyun oynanmaz diye de düşünüyorum.
ahmetdurak Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 22 31 Mayıs 2022 #5 LeonScottKennedy dedi: E yani ufacık USB aparat. Daha iyisi olur mu sanmam. Zaten 1 metre öteden oyun oynanmaz diye de düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende o USB'lerden var eski mouse klavyelerden kalma benim onları PS3 koluna bağlama gibi bir yolum var mı?
LeonScottKennedy dedi: E yani ufacık USB aparat. Daha iyisi olur mu sanmam. Zaten 1 metre öteden oyun oynanmaz diye de düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende o USB'lerden var eski mouse klavyelerden kalma benim onları PS3 koluna bağlama gibi bir yolum var mı?
LeonScottKennedy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.808 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #6 ahmetdurak dedi: Bende o USB'lerden var eski mouse klavyelerden kalma benim onları PS3 koluna bağlama gibi bir yolum var mı? Genişletmek için tıkla... Yok o öyle bir şey değil o sadece kendi mouseu içindir.
ahmetdurak dedi: Bende o USB'lerden var eski mouse klavyelerden kalma benim onları PS3 koluna bağlama gibi bir yolum var mı? Genişletmek için tıkla... Yok o öyle bir şey değil o sadece kendi mouseu içindir.
Zerons Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 5.003 Makaleler 3 Çözümler 94 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 GPU: GIGABYTE Eagle RTX 3050 Anakart: ASUS Prime B450M-K II RAM: GSKILL Ripjaws 8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: Corsair Spec Delta RGB PSU: Corsair CV550 550W SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Monitör: GIGABYTE G24F-2 Klavye: AOC GK200s Fare: Trust GXT180 Kusan Mikrofon: Trust GXT232 Mantis Kulaklık: Rampage RM-K27 X-Jammer Gamepad: Polosmart PSG05 Telefon: Xiaomi Redmi Note 8 Pro 8/128 Bileklik: Xiaomi Mi Band 5 Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et LeonScottKennedy dedi: Yok o öyle bir şey değil o sadece kendi mouseu içindir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam burada bağlıyor galiba. Son düzenleme: 31 Mayıs 2022
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et LeonScottKennedy dedi: Yok o öyle bir şey değil o sadece kendi mouseu içindir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam burada bağlıyor galiba.
ahmetdurak Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 22 31 Mayıs 2022 #8 Zerons dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam burada bağlıyor galiba. Genişletmek için tıkla... benim anakartımda bluetooth yok masa üstü kullanıyorum yine de oluyor mu
Zerons dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam burada bağlıyor galiba. Genişletmek için tıkla... benim anakartımda bluetooth yok masa üstü kullanıyorum yine de oluyor mu
Zerons Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 5.003 Makaleler 3 Çözümler 94 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 GPU: GIGABYTE Eagle RTX 3050 Anakart: ASUS Prime B450M-K II RAM: GSKILL Ripjaws 8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: Corsair Spec Delta RGB PSU: Corsair CV550 550W SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Monitör: GIGABYTE G24F-2 Klavye: AOC GK200s Fare: Trust GXT180 Kusan Mikrofon: Trust GXT232 Mantis Kulaklık: Rampage RM-K27 X-Jammer Gamepad: Polosmart PSG05 Telefon: Xiaomi Redmi Note 8 Pro 8/128 Bileklik: Xiaomi Mi Band 5 Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #9 ahmetdurak dedi: benim anakartımda bluetooth yok masa üstü kullanıyorum yine de oluyor mu Genişletmek için tıkla... Denemek lazım hocam.
ahmetdurak dedi: benim anakartımda bluetooth yok masa üstü kullanıyorum yine de oluyor mu Genişletmek için tıkla... Denemek lazım hocam.
LeonScottKennedy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.808 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #10 Zerons dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam burada bağlıyor galiba. Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum uğraşırım derseniz bi deneyin isterseniz.
Zerons dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam burada bağlıyor galiba. Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum uğraşırım derseniz bi deneyin isterseniz.