ahmetdurak
Hectopat
PC masaüstü kullanıyorum fakat yeni polosmart PS3 Wireless Controller alacağım. Bunu nasıl Bluetooth olarak kullanabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör:
En kaliteli en güzel USB Bluetooth aparatlarından biri budur. Buna ihtiyacınız var. 40-60₺ arası daha ucuzları da var ama isterseniz onu da atarım.
E yani ufacık USB aparat. Daha iyisi olur mu sanmam. Zaten 1 metre öteden oyun oynanmaz diye de düşünüyorum.Bende aynı markadan var, 1 metreyi geçince bağlantı diye bir şey kalmıyor ortada, yakınında olmak zorundasın
E yani ufacık USB aparat. Daha iyisi olur mu sanmam. Zaten 1 metre öteden oyun oynanmaz diye de düşünüyorum.
Yok o öyle bir şey değil o sadece kendi mouseu içindir.Bende o USB'lerden var eski mouse klavyelerden kalma benim onları PS3 koluna bağlama gibi bir yolum var mı?
Hocam burada bağlıyor galiba.Yok o öyle bir şey değil o sadece kendi mouseu içindir.
Hocam burada bağlıyor galiba.
Denemek lazım hocam.benim anakartımda bluetooth yok masa üstü kullanıyorum yine de oluyor mu
Hocam burada bağlıyor galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.