Masaüstü bilgisayara SanDisk SSD takılır mı?

Bilgisayarda giriş varsa ve çalışıyorsa evet kullanabilirsiniz ancak bu iş için biraz pahalı gibi duruyor sadece oyun yüklemek için harici bir SD kart kullanmaya değecek bir para değil. SATA portunuz varsa SATA SSD daha uygun olur diye düşünüyorum.

Oyun kurmak için 1700 TL'ye 500 GB SD kart almak mantıksız. Neden SD kart almak istiyorsunuz?

Oyun kurmak için 1700 TL'ye 500 GB SD kart almak mantıksız. Neden SD kart almak istiyorsunuz?

Su son attığınız Toshiba'yi alabilirdim fakat bilgisayarıma nasıl kuracağımi bilmiyorum hazır sistem olduğu için girişi var mı onu da bilmiyorum o yüzden düşünmedim hiç.

Su son attığınız Toshiba'yi alabilirdim fakat bilgisayarıma nasıl kuracağımi bilmiyorum hazır sistem olduğu için girişi var mı onu da bilmiyorum o yüzden düşünmedim hiç.
Anakartlarda birden fazla SATA girişi bulunur yani sanırım en az 2 tane falan olur, anakartınıza bakarak anlayabilirsiniz bunu. Bİlgisayara kurması da kolay, bilgisayar içinde bunların takıldığı yuvalar var oraya yerleştirip PSU'ya ve anakarta bağlanacak kısımları bağlıyorsunuz o kadar. İsterseniz YouTube'da HDD nasıl takılır diye araştırıp görebilirsiniz birkaç dakikalık iş.

Anakartlarda birden fazla SATA girişi bulunur yani sanırım en az 2 tane falan olur, anakartınıza bakarak anlayabilirsiniz bunu. Bilgisayara kurması da kolay, bilgisayar içinde bunların takıldığı yuvalar var oraya yerleştirip PSU'ya ve anakarta bağlanacak kısımları bağlıyorsunuz o kadar. İsterseniz YouTube'da HDD nasıl takılır diye araştırıp görebilirsiniz birkaç dakikalık iş.

Anladim çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı