Masaüstü bilgisayarda 32 GB RAM 16 GB olarak gösteriyor

Windows + r tuşuna basınız. Sonra açılan çalıştır penceresine MSConfig yazınız. Oradan önyüklemeye geliniz. Sonra gelişmiş seçeneklere tıklayınız ve sağ üstte bulunan bellek üst sınırını 32 GB RAM yapınız.

Denedim olmuyor zaten BIOS da da 16 gözüküyor.

Eki Görüntüle 1693121

Bellek hızlarını bu aralığaalıp deneyebilir misiniz?

Nasıl alabilirim RAM'la alakalı anakartın BIOS'unda ayar göremedim de.

Bilemedim sisteme göre fazla olduğu için desteklemiyor olabilir dediğim gibi. Ya da slot başı GB yüksek geliyordur.

Anakart modeline bakıp araştırdığımda destekliyor ayrıca zaten desteklemese hiç çalışmaz.

Denedim olmuyor zaten BIOS da da 16 gözüküyor.

Nasıl alabilirim RAM'la alakalı anakartın BIOS'unda ayar göremedim de.

Anakart modeline bakıp araştırdığımda destekliyor ayrıca zaten desteklemese hiç çalışmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Siz de kendi anakartınızda bu bölümler var mı ? yada benzer bölümler var mı ? diye bakınız.Anakartınızın bios ram ayarları ile ilgili araştırma yapınız.

Arkadaşlar bir de yazmayı unuttum benim işlemciye giden güç girişi 8 pin ama ben 4 pin taktım ondanda olabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
siz de kendi anakartınızda bu bölümler var mı? Ya da benzer bölümler var mı? Diye bakınız. Anakartınızın BIOS RAM ayarları ile ilgili araştırma yapınız.

Bir bakayım sağ olun.

Chipseti inceledimde 2009'dan kalma driveri 2009'dan 14 yılda çok şey değişti hata vermesi normal Arka Sokaklar bitme noktasına geldi LoL belki chipset kaynaklı bir sorundur çünkü cihpsetin çok eski.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı