Masaüstü bilgisayarda mobil veri kullanmak

Levuse

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam kurban bayramında bilgisayarı memlekete götüreceğim ve telefon internetimi kullanacağım. 10 veya 20 GB interneti USB kablosu ile bilgisayara aktarsam bu internet neye göre kullanılıyor? Yani telefondaki gibi mi veri kullanılıyor?

Arkadaşlar selam kurban bayramında bilgisayarı memlekete götüreceğim ve telefon internetimi kullanacağım. 10 veya 20 GB interneti USB kablosu ile bilgisayara aktarsam bu internet neye göre kullanılıyor? Yani telefondaki gibi mi veri kullanılıyor?

Hocam nasıl mobil erişim noktasını açarsınız telefonunuz internetini paylaşır aynı şekilde kablolu veya kablosuz aktarım yaparsınız mobil veriniz yer.

Hayır bilgisayar aynı şekilde kullanır verini. Sadece Tarifeli Bağlantı özelliğini açarak tüketimi bir miktar düşürebilirsin. Ne yaptığına ne açtığına göre tüketim değişir. Online oyundaki sesli konuşmalar bile etkiler.

Arkaplanda gereksiz internet sömüren bişey varsa kapat.
Yandex Disk, Google Drive, Mega... vs.
İnternetine de veri sınırı koy telefondan da tamamdır.

Hocam nasıl mobil erişim noktasını açarsınız telefonunuz internetini paylaşır aynı şekilde kablolu veya kablosuz aktarım yaparsınız mobil veriniz yer.

Nasıl yani anlayamadım USB kablosundan bağlarsam çok mu yer.
Arkaplanda gereksiz internet sömüren bişey varsa kapat.
Yandex Disk, Google Drive, Mega... vs.
İnternetine de veri sınırı koy telefondan da tamamdır.
Veri sınırı nasıl koyuluyor telefonla pek aram yoktur redmi note 8 kullanıyorum

Hayır bilgisayar aynı şekilde kullanır verini. Sadece tarifeli bağlantı özelliğini açarak tüketimi bir miktar düşürebilirsin. Ne yaptığına ne açtığına göre tüketim değişir. Online oyundaki sesli konuşmalar bile etkiler.

Dediğiniz özelliği nasıl açacağım Redmi Note 8 kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı