Masaüstü bilgisayarda takılı olmayan kablo

Anakartın 300 serisinden, işlemcin ise 2. nesil ryzen. Anakart işlemcini tanımıyor. Bios update yaptırman lazım anakarta.
Hocam nasıl yapacağız? Kutudan bir CD çıktı ama CD ROM yok ki. Bir bilgisayarciya görürsek tahmini ne kadar alırlar maddi olarak?
Anakartın 300 serisinden, işlemcin ise 2. nesil Ryzen. Anakart işlemcini tanımıyor. BIOS update yaptırman lazım anakarta.
Hocam ayrıca ekrana görüntü gelmiyor, BIOS update nasıl yapacağız?
Hocam ayrıca anakartin sitesinden baktığım zaman destekliyor diye gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanımınız nedir? Ekran kartını taktıktan sonra görüntü kablosunu ekran kartına takıyorsunuz değil mi? (Anakarta bağlayanı görmüştüm). Bir de bilgisayarı açtığınızda klavyenin NumLock tuşuna basıp bırakın. Klavyede NumLock ışığı yanıyor mu kontrol edin. Yanıyorsa sorun basit bir şeydir, muhtemelen çözülür. Yanmıyorsa aldığınız yere gösterin veya gönderin. Ekran kartının güç bağlantısını yaptınız mı? Boştaki kablo molekse benziyor, eğer öyleyse takılacağı yere takılmasa bile kasanın görüntü vermesini engellemez. Fana falan takılır o, en fazla fan çalışmazdı.

Donanımınız nedir? Ekran kartını taktıktan sonra görüntü kablosunu ekran kartına takıyorsunuz değil mi? (Anakarta bağlayanı görmüştüm). Bir de bilgisayarı açtığınızda klavyenin NumLock tuşuna basıp bırakın. Klavyede NumLock ışığı yanıyor mu kontrol edin. Yanıyorsa sorun basit bir şeydir, muhtemelen çözülür. Yanmıyorsa aldığınız yere gösterin veya gönderin. Ekran kartının güç bağlantısını yaptınız mı? Boştaki kablo molekse benziyor, eğer öyleyse takılacağı yere takılmasa bile kasanın görüntü vermesini engellemez. Fana falan takılır o, en fazla fan çalışmazdı.
Hocam tabii ki takıyorum görüntü kablosunu ekran kartım güç bağlantısı gerektirmeyen bir model.
Sistemi hangi siteden topladıysanız onun mağazasına götürün durumu anlatın yardımcı olurlar.
İtopya'dan almıştım onlara iletişime geçtim onlar biz zaten BIOS update işlemini ücretsiz olarak yapıyoruz dediler. Sanıyorum sorun benim HDMI kablomda.
Sistemi hangi siteden topladıysanız onun mağazasına götürün durumu anlatın yardımcı olurlar.
İtopya'dan almıştım onlarla iletişime geçtim onlar biz zaten BIOS update işlemini ücretsiz olarak yapıyoruz dediler, sanıyorum sorun benim HDMI kablomda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı