Masaüstü Bilgisayarda Wi-Fi Kopması

Partidario

Kilopat
Yer
Samsun
Arkadaşlar eski bilgisayarımda da böyle bir sıkıntı vardı. Değiştirdim yine aynı + USB Wi-Fi adaptörümü bile değiştirdim ama sonuç yine aynı sürekli kopup duruyor, bu neyden kaynaklıdır? Chrome`da sürekli ERR_NETWORK_CHANGED gibi hatalar alıyorum.

Bu arada telefon ve laptop'ta kopma sıkıntısı yok.

Not: Superonline Fiber kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablosuzda böyle sorunlar çok normal. Lakin donanım bilgilerinizi paylaşmadan da bir yardımda bulunamayız. Modeminizi, WiFi adaptörünüzü hatta bilgisayarınızın parçalarını yazarsanız çok iyi olur.

Hocam ben de masaüstünde wifi adaptör kullanıyorum ve kopma sorunu yaşamadım. Usb portun yerini değiştirin ve chorome geçmişinizi temizleyin.

Hocam ben adaptör bağlantı kalitesini düşürüyor diye modemden pc ye 20 metre kablo çektim kafam rahat. 50 - 60 metreye kadar telefon kablosu çekebilirsin kalite düşüklüğü yaşatmaz. Eğer çok daha fazla mesafe var diyorsan ethernet kablosu çekebilirsin.
Hocam denemediğim şey kalmadı format`a kadar

Aynı sorunu online oyunlarda bende yaşıyordum. Ethernet kablosu çektim kurtuldum. Wifi üzerinden bağlı olduğunuz için kopmalar yaşanması çok normal onun önüne çok fazla geçemezsiniz.

Aynı sorunu online oyunlarda bende yaşıyordum. Ethernet kablosu çektim kurtuldum. Wifi üzerinden bağlı olduğunuz için kopmalar yaşanması çok normal onun önüne çok fazla geçemezsiniz.

Laptop`da ve telefon`da olmuyor çünkü internette sıkıntı olsa telefon ve laptopda`da giderdi internet.Sanırım kablolu sisteme geri dönücem.

Youtube`da takılıyorum arada sırada GTA V giriyorum ama doğru diyosunuz CAT6 kablo çekmek şart
Hocam 15-20 metrelik alan için CAT6 kablo masrafına ne gerek var ? Aynı görevi o alan içinde telefon kablosu da görecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…