Masaüstü bilgisayarı TV'ye bağlamak

Yoksa Vestel'i seçtiğin güne ve verdiğin paraya lanet ederdin. Babam Vestel'i de niye bana sormadan aldıysa. Ne güzel aynı paraya 2MS Samsung TV/Monitör var. Git onu al. Ne varda Vestel aldın yahu? :D

Yoksa Vestel'i seçtiğin güne ve verdiğin paraya lanet ederdin. Babam Vestel'i de niye bana sormadan aldıysa. Ne güzel aynı paraya 2MS Samsung TV/Monitör var. Git onu al. Ne varda Vestel aldın yahu? :D
Ahahahahaha. Sesli güldüm. :D Üstad birde sizinle site harici görüşebilceğimiz bağlantı verirmisin mesaj olarak.

@SypeR Üstad Samsung UE40H6270 TV aldığımızı söylemiştim. Bugun gelip montajını yaptılar herşey iyi güzel. Tek sorun şu ki kulaklık girişini bir türlü bulamadım. 2+1 3.5 mm Girişli speaker. TV' deki girişlere baktım arkadakileri tam göremiyorum ama yan girişlerdeki ses girişleri 3.5 mm jak uyumlu değil. Girişlerin resmi aşağıda. Montaja gelen arkadaşa sorduğumda kulaklık girişi ile yapabilirsin dedi ancak kulaklık girişi yerini sormayı unuttum yardımlarını bekliyorum.
ue40h6270 - Google'da Ara

Samsung TV'lerde kulaklık veya diğer ses çıkışları her zaman altta olur. Ayrıca TV'de sitesinde de kulaklık girişinin olduğu yazmakta. Ürünün görsellerini incelediğimde ise tam olarak şurada bir kulaklık çıkışı olduğunu gözlemliyorum.

UH4000xxxx kulaklık girişi.png

@SypeR Teşekkürler üstat. Eve geçince hemen bakacağım. Tek sorun duvara montajlandığı için el girmemesi. Pratik bir yerde olmadığından sürekli tak çıkart yapamam. Başka bir tarafında yok mudur acaba? Gerçi dün altını üstüne getirdim bulamadım.:D

Son düzenleyen: Moderatör:
@SypeR Teşekkürler üstat. Eve geçince hemen bakacağım. Tek sorun duvara montajlandığı için el girmemesi. Pratik bir yerde olmadığından sürekli tak çıkart yapamam. Başka bir tarafında yok mudur acaba? Gerçi dün altını üstüne getirdim bulamadım.:D
Eğer zırt pırt ulaşamayacağın yerdeyse şunu yap. Al bir 3.5mm uzatma kablosu onu oraya tak. Daha sonra TV'nin altına o kabloyu rahat ulaşabileceğin tarafına sok. Sonra oraya tak. Kulaklık takılı değilken baktın TV'nin dahili 2 adet 10W'lık sistemden ses gelmiyorsa giriyorsun ayarlara oradan ses çıkışını dahili hoparlör olarak ayarlıyorsun ve iş bitiyor. :)

@SypeR Sayın moderatörüm :) uzatma kablosunu aldım bir tarafı dişi diğer tarafı erkek girişli. TV kulaklık girişine taktım speaker bağladım cayır cayır çalıştı. Gel gelelim o kablo takılı olduğu sürece kulaklık girişini aktif olarak görüyor ve TV hoperlörü ses çıkartmıyor. Ayarlardan kulaklık girişi yerine TV hoperlörü ses vermesi için ses ayarlarına girdim ve TV hoperlörü şuan kullanılamamaktadır şeklinde bir uyarı ile karşılaştım. İşin özü yine eski sisteme döndü iş. Yani 2+1 bağlamak için TV duvardan sök girişe 2+1 bağla veya bağlantıyı sök. :D Başka bir hal çaresi varsa yardımını bekliyorum. Tabi sadece senin değil bilgisi olan diğer arkadaşlarında.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı