Masaüstü bilgisayarım dahili olan Intel ekran kartını kullanıyor

oyun123kem

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,masaüstü bilgisayarım dahili ekran kartımı kullanıyor ben oyunlarda tek tek yüksek performans gpuyu seçerek amd r7 265 harici ekran kartıma geçirtiyorum ama alt taba falan atınca bilgisiyar çöküyor ve normal googleda falan gezerken bile kasma yapıyor. Ben sadece harici ekran kartımı kullanmasını istiyorum 1 aydır ne yaparsam yapayım yapamadım lütfen yardım edin
Bu arada dxdiagda ekran bölümünde falanda intel olan gözüküyor aygıt yöneticisinde ise 2 ekran kartıda gözüküyor

Ekran kartı markası ne. Eğer nividia ise masaüstü sağ sık nividia denetim ayarlarını tıkla oradan da yüksek performanslı grafik cpu seç

Basit bir soru olacak ama monitör kablosu anakartta değil görüntü kartında takılı değil mi? Çünkü masaüstü PC monitör kablosu ekran kartında takılıyken onboard ekran kartını kullanmaz bildiğim.

Aygıt yöneticisinde onboard grafik gözüküyorsa onu devre dışı bırakıp dene.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı