Canım işte az önce bundan bahsettim. Bunun hakkında kimse sana burada gelip çalar ya da çalmaz diye net bir şey diyemez. Sonuçta bilgisayarını emanet ettiğin kişiyi biz tanımıyoruz. Şimdi genel deneyimlerle ve kendi deneyimlerimiz ile buraya yazmakta olmaz. Sen kendini güvence altına alman gerek bu konumda. Bunları da diğer arkadaşlar ve ben de yazıyorum. Bilgisayarına ait donanımların bilgilerini not al bir yere. Bilgisayarın sana geri döndüğü zaman karşılaştırma yaparsın
lakin artık kendi işini kendin yap. Mümkünse virüsten de kendini korkutma. Şu an 15 yaşındaki çocuklar bile bazı paneller üzerinden herkesin kimlik bilgilerine erişebiliyor, yani canım içinde olduğumuz internet ağ ı tahmin edemeyeceğin kadar kötü etkileyebilir herkesi. Ne bileyim mesela senin için önemli üye olduğun platformlarda kendini yine güvence altına al. Cep telefonu üzerinden SMS doğrulaması, 2. mail üzerinden kod onaylaması gibi...bunları mecburen yapmak zorundasın. Yani oturup virüsten korkuyorum demek yerine içinde bulunduğun internet alemine ve bazı zarar verici insanlar için kendini güvence altına al. O zaman risk çok çok azalır hatta neredeyse hiçbir şey olmayacak duruma gelir. Senelerdir kişisel üyeliklerimden biri çalınmadı. Oyun hesaplarım olsun falan...çünkü bu tür üyeliklerde genelde korumalı sistemler vardır.