Masaüstü bilgisayarın içindeki toz lastikçide temizlenir mi?

Gökberk Okçu

Decapat
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
646
Yer
Isparta
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Selamünaleyküm dostlar, kullanmakta olduğum kasanın içi aşırı tozlu. Yakınlardaki bir lastikçiye gidip kompresörle tozdan arındırmak istiyorum ama bileşenlere zarar verir mi diye düşünmüyor değilim. İşi 10 20 TL'ye çözmek istiyorum fakat 2 3K'lık olmayalım.Bilgisayarcıya götürsem 200 TL belki daha fazla para alacak.Görüşlerinizi bekliyorum.
 
Selamünaleyküm dostlar, kullanmakta olduğum kasanın içi aşırı tozlu. Yakınlardaki bir lastikçiye gidip kompresörle tozdan arındırmak istiyorum ama bileşenlere zarar verir mi diye düşünmüyor değilim. İşi 10 20 TL'ye çözmek istiyorum fakat 2 3K'lık olmayalım. Bilgisayarcıya götürsem 200 TL'ye belki daha fazla para alacak. Görüşlerinizi bekliyorum.

O tür cihazlar zarar verebiliyor. En iyisi her şeyi söküp el ile temizlemek bence.
 
Kompresorun basinci biraz fazla gelebilir ama bir sey olacagini sanmam, evinizde elektrikli supurge yok mu o da is gorur para vermenize gerek kalmaz.
Elektrikli süpürgenin kendine hayrı yok hocam, kompresörü biraz uzaktan tutarsam bir şey olacağını zannetmiyorum ben de.Yarın deneyeceğim.
 
Yakına sokarsa elbette zarar verecektir. Ancak biraz uzaktan yaptığında sorun olmaz. Zaten çoğu toz temizleme de kompresör ile yapıyorlar. Süpürge ile de denilebilir ancak bayağı toz çıkar balkonda yapsan bile sağlık açısından iyi olmaz. En iyisi dışarıda arkadaşlardan yardım alman iyi olur. Hatta kendin de yapabilirsin başkasına yaptıracağına.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı