Masaüstü bilgisayarın kasası çalışıyor ancak bilgisayar başlamıyor

Krexiona

Femtopat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayarımı başlatmaya çalışıyorum ancak başlat düğmesine bastığımda bilgisayarın başlamasına rağmen ekran yüklenmiyor. Kasa çalışıyor, bilgisayar başlıyor ancak monitörde Gigabyte gibi yazılar var (markalar) ve altta yükleniyor sembolü olarak bir sürü nokta dönüyor. Yaklaşık 20-30 dakika böyle beklettim, hiçbir şey değişmedi. Yardımcı olabilecek var mı?

RAM'lerin ucunu silgi ile silebilirsin işlemcin veya ekran kartın zarar görmüş olabilir herhangi bir kablo çıkmış olabilir bunları bir dene olmazsa flash belleğe ISO yazdırıp temiz kurulum yap

Masaüstü bilgisayarımı başlatmaya çalışıyorum ancak başlat düğmesine bastığımda bilgisayarın başlamasına rağmen ekran yüklenmiyor. Kasa çalışıyor, bilgisayar başlıyor ancak monitörde Gigabyte gibi yazılar var (markalar) ve altta yükleniyor sembolü olarak bir sürü nokta dönüyor. Yaklaşık 20-30 dakika böyle beklettim, hiçbir şey değişmedi. Yardımcı olabilecek var mı?
En son ne zaman çalıştı veya ne oldu, konuya oradan girelim, biliyorsan sistem özelliklerini de yazarsan daha kolay yardım edilir.

En son dün çalıştı akşama doğru ve bilgisayar açıldıktan sonra hiçbir türlü kapanmadı bekletti uzun bir süre. Sonra kapandı. Gigabyte ekran kartı, Intel islemci sanırım tam bilmiyorum özellikleri, açılmıyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı