Masaüstü HDD'yi laptopta kullanmak

İçime sinmek değil de bu büyük diske uyar değil mi? Ayrıca bilgisayarımda bu şekilde ana harddisk gibi işletim sistemi gibi kurup kullanabilir miyim? Tek yapmam gereken USB'ye takmak mı? :)

Kurabilirsiniz normal bir USB'ye de sistem kurulabilir ama bence dışarda pek sağlıklı olmaz dönüştürücü falan alacağınıza Letgo'dan 50 liraya 320 GB gibi bir hard disk alsanız daha mantıklı olur.

İçime sinmek değil de bu büyük diske uyar değil mi? Ayrıca bilgisayarımda bu şekilde ana harddisk gibi işletim sistemi gibi kurup kullanabilir miyim? Tek yapmam gereken USB'ye takmak mı? :)
Dikkat ettiyseniz üründe 2.5" yazıyor. Sizin diskiniz 3.5".
USB üzerinden işletim sistemi çalıştırabilirsiniz ama dahili disk kadar verimli olmaz.

Size tavsiyem harici kutuya para verip 120 GB için yer işgal etmektense benzer fiyata 128 GB USB 3.0 bellek ya da 2. el 2.5" HDD almanız.

Nisan ayına kadar 150-200TL bütçem olur sanırım. Öneriniz var mı? 160TL'ye 500GB önerirseniz sevinirim.
Pek önerim yok ama kendim ST500LT012 modelini kullanıyorum ve memnunum.
Şu an 200 lira civarında sanırım.
320 GB modeline bakabilirsiniz ya da zamanı geldiğinde yeni konu açarsanız daha isabetli öneriler alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı