Masaüstü için gamepad önerisi

Deqarnieux

Hectopat
Daha fazla  
Masaüstü için gamepad almak istiyorum aklımda DualShock V2 yenilenmiş olanlarından var ama hangi satıcı güvenilir bilemiyorum. Diğer marka ve önerilere açığım. 250-300 TL civarı bütçe.

Masaüstü için gamepad almak istiyorum aklımda DualShock V2 yenilenmiş olanlarından var ama hangi satıcı güvenilir bilemiyorum. Diğer marka ve önerilere açığım. 250-300 TL civarı bütçe.
Sana dualshocktan çok xboxun gamepadlerini önerebilirim daha ucuza daha güzel kalite ele oturuşu tam ve çok rahat daha önce kullanmıştım

Monster Pusat kablosuz gamepad öneririm cok kaliteli sorunsuz calışıyor Xbox kontrolcu olarak algılıyor Xbox destekli her oyunu açıp sorunsuz oynatıyor.

8. Nesil ya da 7. Nesil Xbox Gamepad çok çok işini görecektir. Özellikle 8. Nesillerde hem Bluetooth desteği var hem de Micro-USB girişli olduğu için bilgisayara bağlarken çok rahat kablo bulursun. 9. Nesiller ise Type-C girişli ve kenarları kaymaması için tırtıklı tek farkı bu 8. Nesilden. Tavsiyem 8. Nesil Xbox Gamepadi alman. :)

Direkt link olarak öneride bulunur musunuz. Xbox gamepadlari 500-600 olarak değişiyor dediğiniz modeller o kadar bütçem yok malesef.

F310’da titreşim motoru yok ve kablolu ama kullanım ömrü gerçekten uzun.
Direkt link olarak öneride bulunur musunuz. Xbox gamepadlari 500-600 olarak değişiyor dediğiniz modeller o kadar bütçem yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı