Masaüstü için SSD mi HDD mi?

Yerinizde olsam ikinci el 320-500 GB ( Bulabilirseniz 1TB ) HDD artan paraya ise 128GB'Lık SSD alırdım.

Yerinizde olsam ikinci el 320-500 GB ( Bulabilirseniz 1TB ) HDD artan paraya ise 128GB'Lık SSD alırdım.
Dediginiz kulağa hoş geliyor ama hdd narin bir bileşen bu yüzden pek hoş bakmıyorum ama ssd 2. el alabilirim.

Sdd alma taraftarıyım ama belli bir yazmadan sonra yavaşlama olur diye korkuyorum.

Dostum performans düşüşü yaşasan bile SSD o hali ile alacağın standart bir HDD'yi çok rahat katlar. 2 yıldır aynı SSD'yi kullanıyorum hala canavar gibi, üstelik kullanmak dediğimde sıradan birisi gibi değil sürekli şişirip şişirip boşaltarak - üzerine oyun, program vs. kurarak ve nereden baksan 2-3 ayda bir format atarak. Kısacası ortalama bir kullanıcıya bakacak olursak canına okuyorum diyebilirim .

Hangi bağlantıyı kullanıyorsunuz ( sata2,sata3) ?

Harddisk alıyorsan 1 TB'dan fazla almanı öneririm. Sık Elektrik kesintisi yoksa yaşadığın şehirde SSD de alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…