Arkadaş seçiminde ciddi fayda sağlıyor bana. İlk olarak burç, sonra kişilik tipi ardından en önemli kriter masaüstü/dizüstü kullanımı. Masaüstü kullanan insanlar henüz olgunlaşmamış insanlar olduğu için gerçek hayatta insan konuşmak bile istemiyor.
Burçta patladım.Arkadaş seçiminde ciddi fayda sağlıyor bana. İlk olarak burç, sonra kişilik tipi ardından en önemli kriter masaüstü/dizüstü kullanımı. Masaüstü kullanan insanlar henüz olgunlaşmamış insanlar olduğu için gerçek hayatta insan konuşmak bile istemiyor.
Yaş kaç?
Dostum arkadaşın kıskançlık yapıyordur. Performans ve güncellenebilirlik olarak masaüstünden şaşma. İlerde mobilite için uygun bir laptop alırsın.Yaşım 16. Şu an RTX 3060'lı sisteme sahibim. Eskiden GTX 1650 sistemim vardı.
Aynen reis de geç. Takmaya değmez.Yaşım 16. Şu an RTX 3060'lı sisteme sahibim. Eskiden GTX 1650 sistemim vardı.
Sana hayat dersi olsun. Cahille muhabbeti kes. Açıklama zahmetinde bulunma.Arkadaşıma diyorum masaüstü daha performanslı laptop oyun için güçsüz kalıyor diyorum hatta çok kez de kanıtladım masaüstünün daha güçlü olduğunu ama hâlâ inatla laptop senin kullandığın masaüstünden daha güçlü diyor ve bu konu için bir dönem bile kavga etmişliğimiz bile var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.