Stajyer olarak 1.5 sene çalıştım ve hâlâ çalışıyorum sadece ekran kartım düşük diğer hepsi son seviye ve sistemi 50 bin TL'ye topladım şunu da ekleyeceğim benim arkadaşımla kavgam GTX 1650 sistemim olduğu zaman başlamıştı yani o da bir 2.5 sene oluyor.
Stajyer olarak 1.5 sene çalıştım ve hâlâ çalışıyorum sadece ekran kartım düşük diğer hepsi son seviye ve sistemi 50 bin TL'ye topladım şunu da ekleyeceğim benim arkadaşımla kavgam GTX 1650 sistemim olduğu zaman başlamıştı yani o da bir 2.5 sene oluyor.
Ekstra olarak herşeyin yüksek olsa bile darboğaz olacaktır. Oyunu rtx ile 4k açmak ekran kartının işi işlemcinin işi değil. İşlemcin 7900X3D olsa bile ekran kartında iş.
Artık şu konu baymaya başladı. Oyun oynayacaksan cihazı bir yerlere taşımana gerek yoksa al paşalar gibi masaüstünü geç. Sürekli bir yerlere gidiyorsan al laptopu çantanda taşırsın amele gibi kasa mı taşıyacaksın sürekli. Arz talep meselesi her şey oyun performansı değil hani.