Bilgisayar almayı düşünüyorum ama 3 sene sonra üniversiteye gideceğim için ailem laptop alalım diyor ben ise oyun amaçlı kullanacağım için biraz daha masaüstünden yanayım. Sizce ne yapmalıyım?
Bilgisayar almayı düşünüyorum ama 3 sene sonra üniversiteye gideceğim için ailem laptop alalım diyor ben ise oyun amaçlı kullanacağım için biraz daha masaüstünden yanayım. Sizce ne yapmalıyım?
Ben yerinde olsam. Masaüstü alırdım, oyun açısından daha iyi. Ayriyeten 3 senemden sadece mecburiyetten 1 ay çalışarak asgari ücret ile de ortalama bir laptop alırdım.
3 sene sonra yeniden Laptop alma imkanınız yok ise şu anki tercihinizi laptoptan yana kullanın, Yurtta da kalsanız, ayrı evde de kalsanız laptop, masaüstüne göre fazla rahat olacaktır. Ha ısınma ve performans durumu masaüstüne göre daha kötü olacaktır orasına birşey diyemem.