Masaüstü mü dizüstü mü?

Ben oyun oynamasam bile performans kendi kendine azalır mı?
Mesela ilk 1 yıl hiç oyun oynamadım,zorlamadım performans ne kadar değişir? Normal kullanınca tasarruf moduna al deniyo o sistemi zorlamasını engelliyormuş ne kadar doğru

Asus tuf A15 beni uzun süre götürücek türden mi?

Uzun kullanım sonrasında firma driver ile performansı azaltmadığı sürece, ki bence düşük ihtimal. Kullanım sonrası performansın değişmez bahsettiğin tasarruf modu batarya ömrü ve cihazın soğuk çalışması için tavsiye ediliyor.

Yorum için teşekkürler yani söylendiği kadar performans düşüşü olmuyor mu.

Yorum için teşekkürler yani söylendiği kadar performans düşüşü olmuyor mu.
3 yıldır gamegaraj kullanıyorum i7 9750h işlemcim 1660Ti ekran kartım var. Oynayamadığım oyun yok AAA oyunları full ayarlar olmasa da gayet tatmin edici oynayabiliyorum.

1 tane de early 2015 Macbook Prom var. ilk aldığımda gayet hızlıydı, neredeyse her gün 3 saat kadar en orta grafik ayardan 1 tık üstünde Wot blitz oynuyordum. Oyuna gelen güncellemelerle, İS ye gelen güncellemeler sağolsun şimdi oyun açılıyor ama en düşük ayarlarda ve görsel efektler de sınırlı. Gerçi Gaming laptoplarda durum biraz daha farklı Şimdi alsan çok abartmadığın sürece(Sürekli yatak gibi yumuşak yerlerde kullanıp hava girişini engelleyip, ekranını çok sallayıp menteşe kırmak, üzerine sıvı dökmek, Üç ayda bir termal bakımlarını yapmamak gibi) 5- 6 yıl kullanırsın. Genelde temizliğini bakımını yapmayan, temizlemeyi bilmeyen insanlar laptopu kötülüyorlar.

Son düzenleme:
Taşınabilirlik aranıyorsa dizüstü, performans ve aynı donanım için nispeten daha "uygun" fiyat için masaüstü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…