Masaüstü mü yoksa laptop mı?

Daha fazla  
HP Victus almayı düşünüyorum ama kasar ısınır diye korkuyorum HP Victus'a 30 bin vereceğime sizce PC mi toplasam ama laptop taşınabiliyor diye onu daha çok seviyorum sizce.

Eğer ki ağır yüklü aşırı yüksek grafik içeren oyunları oynamazsanız, fas oyunları gibi oyunlar oynar, yanınıza alır, günlük işleri de hallederim derseniz tabii ki laptop derim.

HP Victus almayı düşünüyorum ama kasar ısınır diye korkuyorum HP Victus'a 30 bin vereceğime sizce PC mi toplasam ama laptop taşınabiliyor diye onu daha çok seviyorum sizce.

PC'yi her gün oraya buraya götürmen gerekmiyorsa yerin varsa direkt masaüstü 12 seneden fazla süredir laptop kullanıyordum taşıma avantajı hiç işime yaramadı şimdi masaüstü geçtim Allah'a şükür ediyorum her gün.

Kullanım alanına göre değişir. Bana soracak olursan masaüstü.

Ben laptop kullanırken de masanın üstünde kullanıyordum hep. O biraz da senin kullanımına bağlı.

O senin bilgisayarı ne kadar taşıyıp taşımadığına göre değişir. Ben hem çalışan hem okuyan biri olarak hem işyerime hem de okuluma götürmek için laptop tercih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…