Hocam tek sıkıntı şey kablolar o kablolardan da kurtulursanız bir şey yapmanıza gerek kalmayacak ekstra masanın arkasına RGB LED ekleyebilirsiniz.
Bu tarz ürünler alabilirsin ama pek işini görmez bu uzunlu bunları kesersen gerekli şekilde olur.
Bunu alabilirsiniz.
Hocam klavye ve fare sağa kaymış öyle nasıl rahat ediyorsunuz?Hocam ben de sağda solda gördüğüm setuplara (ve sistem savaşları) benzetmeye çalışıyorum. Her ay yeni bir parça alarak ilerliyorum. O şekilde siz de şekillendirebilirsiniz.Eki Görüntüle 1369735
İyi Sosyal'ler. Şöyle bir masa ve PC'm var:
Eki Görüntüle 1369719
Yazıcıyı aşağıya, hoparlörü kömürlüğe kaldırırım. Kabloları nasıl düzenleyebilirim ve başka ne yapabilirim? Gece bilgisayarı ışıklar kapalı kullanıyorum, RGB düşkünüyüm. Bütçe kısıtlaması yok ama saçma sapan pahalı ürünlerle gelmeyin. Masanın arkasına ARGB şerit düşündüm aslında. Başka alternatif önerisi alabilirim. Teşekkürler.
Hocam oynarken QCK mousepadı koyuyorum sağ tarafa. Klavyeyi zaten çapraz kullandığım için ona göre düzenliyorum.Bunu alabilirsiniz.
Bu tarz ürünlerle kabloları toplasan çok daha güzel olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.