Masaüstü PC çalışmıyor

james791

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayari toplayali 4 ay oluyor hiçbir sorun yoktu, 1 hafta tatile gittim geldim şimdi çalişmiyor. Hiç güç almiyor. Yardimci olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
20+4 pini aşağıdaki şekilde kısa devre yaptırın bu temas süresince PSU çalışıyor olmalı. Ben görselde 4 ve 5 sıradaki pinleri kısa devre yaptırmışım siz 3 ve 4 ü yaptırın. Ayrıca prizi kontrol edin başka bir cihazla.

xxxxxxxx.jpg

Kısa devre yapmış olabilir. Hiç mi tepki vermiyor?

Şimdi de ışıklar yndi klavye mouse kulaklik ve HDMI çalişmiyor yani USB girişleri çalişmiyor.
20+4 pini aşağıdaki şekilde kısa devre yaptırın bu temas süresince PSU çalışıyor olmalı. Ben görselde 4 ve 5 sıradaki pinleri kısa devre yaptırmışım siz 3 ve 4'ü yaptırın. Ayrıca prizi kontrol edin başka bir cihazla.

Eki Görüntüle 617719

Cevap için teşekkür ederim fakat yeni 0 bir sistemde bu tip sorunlar olmasi beni hayli üzdü yarin bilgisayar teknik servislerinden birisine götüreceğim bu taktikleri beceremeyebilirim teşekkürler tekrar.

Kasaya gelen gücü kesin yani PSU ya giren elektrik kablosunu çıkarın. Bu işlemden sonra bilgisayarı açtığınız düğmeye 5-6 defa arka arkaya basarak statik elektrik boşaltın. Bu işlemden sonra normal şekilde çalıştırmayı deneyin, olmazsa işlemi tekrarlayın.

Kasaya gelen gücü kesin yani PSU'ya giren elektrik kablosunu çıkarın. Bu işlemden sonra bilgisayarı açtığınız düğmeye 5-6 defa arka arkaya basarak statik elektrik boşaltın. Bu işlemden sonra normal şekilde çalıştırmayı deneyin, olmazsa işlemi tekrarlayın.

Vallahi olmadı iptal ya, millet 4. el sistem alır takır takır çalışır. Gittik 0 topladik yine sikinti yine sikintı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı