Masaüstü PC İçin Wireless Adaptör Önerisi

Flame_

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi forumlar.
Anakart olarak Asus Rog Strix B450-F almayı düşünüyorum. Ama Ethernet kullanamam. İyi bir Wireless adaptör önerir misiniz? WiFi uzaklığı 8 metre. Arada 2 duvar var. Bütçem 150 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
ekranı sökülmüş bir tablet anakartından söktüm wifi kartını ve 2 tane 1N4001 diyot ile usb kablosunu lehimledim. Mis gibi çekiyor. maliyeti 5 TL tablet anakartı , 50 kuruş 2 tane 1N4001 diyot. kullanılmayan tablet anakartı edinebilirsen sende yapabilirsin.

IMG_20180524_231814_22222222.jpg

Son düzenleme:
ekranı sökülmüş bir tablet anakartından söktüm wifi kartını ve 2 tane 1N4001 diyot ile usb kablosunu lehimledim. Mis gibi çekiyor. maliyeti 5 TL tablet anakartı , 50 kuruş 2 tane 1N4001 diyot. kullanılmayan tablet anakartı edinebilirsen sende yapabilirsin.

Eki Görüntüle 300926
Sizinki geçici ya da ms'lerin pek önemsiz olduğu alanlarda kullanmak için. Gayet güzel gözüküyor ama bizim önerilerimiz daha kaliteli ve pürüzsüz sinyal sağlayacaktır.

Sizinki geçici ya da Ms'lerin pek önemsiz olduğu alanlarda kullanmak için. Gayet güzel gözüküyor ama bizim önerilerimiz daha kaliteli ve pürüzsüz sinyal sağlayacaktır.

Bu kartların çoğunda Realtek RTL8188 yongaları kullanılıyor. Aynı yongayı kullanan hazır adaptörler piyasada 100 liradan aşağı satılmıyor. Bu çözüm 20 30 liraya satılan Wi-Fi adaptörlerinden çok daha iyidir. Yalnız işçiliği iyi olmak kaydıyla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı