(2020) Arkadaşlar dizüstü laptopum artık yetersiz geldiği için ikinci el masaüstü PC toplayacağım. Fakat 6 yıldır laptop kullandığım için tek bir konuda önyargılarım var.
Sistem: (Daha toplamadım ama büyük ihtimalle bunları alacağım)
1-) Fan sesi:
İşlemci fanını değiştireceğim CM Hyper T4 alacağım. Ekran kartı RX 580 4 GB Aorus modeli olacak fakat değişiklik gösterebilir. Bu fanı ve ekran kartını aldığımda sistem sesli çalışır mı? Veya PSU fan sesi yapar mı?
hepsini 1200 TL' ye nereden nasıl bulacaksın gerçekten merak ettim çok gizli değilse öğrenmek isterim Alınır tabi neden alınmasın sıfır fiyatlara el değmiyor ama test edip almanı öneririm özellikle stres testlerini uygula.
Fanlar genellikle yuk altindayken calisiyor. Siz oyun sirasindayken fanin sesini duymazsiniz bile. Ayrica bir oneride bulunmak istiyorum, o islemci yine i7 3770K alman daha iyi olur. 1200TL'ye alabileceginizden ben bayagi supheliyim.
hepsini 1200 TL' ye nereden nasıl bulacaksın gerçekten merak ettim çok gizli değilse öğrenmek isterim Alınır tabi neden alınmasın sıfır fiyatlara el değmiyor ama test edip almanı öneririm özellikle stres testlerini uygula.
Fanlar genellikle yuk altindayken calisiyor. Siz oyun sirasindayken fanin sesini duymazsiniz bile. Ayrica bir oneride bulunmak istiyorum, o islemci yine i7 3770K alman daha iyi olur. 1200TL'ye alabileceginizden ben bayagi supheliyim.
önemli olan sessiz çalışması. çünkü aile ortamında kullanılacak.
Bu arada pc yi topladığım zaman overclock testleri olacak. Oyun performansıda dahil. Hepsini paylaşacağım