Masaüstü PC vs PS5

CraniaxNE

Kilopat
Şu an halihazırda ASUS ROG Zephyrus G14 2024 laptopum var. Özellikleri şu şekilde:

• Ryzen 9 8945HS.
  • RTX 4060 90W.
  • 16 GB RAM.
  • 1 TB M.2 SSD.
Genel anlamda CS gibi FPS oyunları oynuyorum. Hikayeli oyunlar oynamak istiyorum ama bir türlü o hevesi bulamadım.
PS5 23000TL.
PC 50000TL.

Masaüstü PC alıp laptopu sadece günlük hayat için kullanmak mı yoksa laptopu hem günlük hayat hem de oyun için kullanıp PS5 mi almalıyım?

Hocam sürekli gezmiyorsan masaüstü PC daha iyi olur bence hem PC'de Türkçe alt yazı falan da atılıyor.

1 tane harici monitör alsan zaten elindeki sistem ile her rekabetçi oyunu rahat bir şekilde oynarsın. PS5 ve 2K 240Hz monitör al hem rekabetçi oyun oynar hem de hikayeli oyun oynarsın. Rekabetçi oyunların için oyun içinden özel çözünürlük ayarlarsın performansın da düşmez.

İkisini de oynadım. FPS oyunu oynuyorsan tartışmasız PC.

Bütçe o kadar yüksekse standart PS ile karşılaştırmayın. 50k para varsa bence PC al eski Laptop satıp istersen ekstra PS alırsın. Kafa rahat olsun diyorsan o bütçede Pro al 4k 60 Fps bile oynarsın.

Şu an tam olarak öyle bir monitörüm var zaten. Laptopa bağlayıp kullanıyorum. Bilgisayar varken ps5 almak mantıklı geldi ama dediğim gibi hikayeli oyunlara bir türlü saramadım ne kadar istesem de.
Bütçe o kadar yüksekse standart PS ile karşılaştırmayın. 50k para varsa bence PC al eski Laptop satıp istersen ekstra PS alırsın. Kafa rahat olsun diyorsan o bütçede Pro al 4k 60 Fps bile oynarsın.
Laptop üniversite için gerekeceği için satma gibi bir seçeneğim yok.

Başka bir seçenek olarak da acaba ps5 de pc de almasam mı diye düşünmüyor da değilim aslında.

PS5'i de gta 6 kafamda mantıklı yapıyor.

23000TL'ye PS5 derken 2. El mi?

Bence ithalatçı garantili alma muhtemelen alacağın PS5 ithalatçı garantilidir.

Yok hocam internette 23500'e satılıyor. Bir de yurt dışından getirme durumum olabilir. Öyle olursa 20K'ya falan denk gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…