Masaüstü PC vs PS5

O durum çok önemli değil dediğim gibi yüksek ihtimal yurt dışından olacağı için.

Ekstra para vermek istemediğimden dolayı PC işinde tam emin değilim. PS5'te de ya oynamazsam diye tereddütte kalıyorum.

PS5'te Steam Epic Games falan olmadığını da unutmayın hocam.

İthalatçı güvenilir biryerse illaha sahip çıkar. Bu cihazlar kolay bozulmuyor zaten. Ki Bilkom gereğinden pahalı satıyor o para PS için de değmez Nintendo için de değmez böyle cihazları ithalatçı garantili almaya mecbur gibi birşeyiz. Switch 2 mesela Mario'lu versiyon ithalatçıda 27 28k CD Media garantilisi 42k arada dağ var o paraya PC ya da PS5 Pro alınır.
Ben olsam girmezdim o topa.

Vallahi hala çok aradayım. Ya 47000 civarına 9060XT 16 GB ekran kartlı bir sistem dizeceğim ve laptopu üniversite ve genel kullanım için kullanacağım ya da PS5 alıp laptopu hem üniversite hem genel kullanım hem de ana bilgisayar olarak kullanacağım.

Şu an halihazırda ASUS ROG Zephyrus G14 2024 laptopum var. Özellikleri şu şekilde:

• Ryzen 9 8945HS.
  • RTX 4060 90W.
  • 16 GB RAM.
  • 1 TB M.2 SSD.
Genel anlamda CS gibi FPS oyunları oynuyorum. Hikayeli oyunlar oynamak istiyorum ama bir türlü o hevesi bulamadım.
PS5 23000TL.
PC 50000TL.

Masaüstü PC alıp laptopu sadece günlük hayat için kullanmak mı yoksa laptopu hem günlük hayat hem de oyun için kullanıp PS5 mi almalıyım?

Hocam tabii ki PC, PS ile farkı olmuyor zaten baglarsin kolunu ekranini yatarakta oynarsın mesele değil, ben olsam masaüstü düşünürdüm eğer gezmiyorsaniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı