Kalenderadam Kilopat Katılım 16 Nisan 2017 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #21 Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim hocam öneriniz için fakat masaüstü pc bizim kisi
Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim hocam öneriniz için fakat masaüstü pc bizim kisi
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 8 Kasım 2020 #22 Kalenderadam dedi: teşekkür ederim hocam öneriniz için fakat masaüstü pc bizim kisi Genişletmek için tıkla... Eski değil yani çok ama çok eski değilse kurulur herhalde.
Kalenderadam dedi: teşekkür ederim hocam öneriniz için fakat masaüstü pc bizim kisi Genişletmek için tıkla... Eski değil yani çok ama çok eski değilse kurulur herhalde.
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.870 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 9 Kasım 2020 #23 Kalenderadam dedi: Merhabalar arkadaşlar; Bir arkadaşımın 2008 kalma masaüstü bilgisayarına Android kurmak isliyoruz? Fakat şu anki işletim sistemi çökmüş gibi 1 GB RAM var diye hatırlıyorum. Bahsettiğim gibi masaüstü bilgisayarına Android kurmamız mümkün mü? Genişletmek için tıkla... android-x86.org a gidip uygun. ISO'yu indirin USB'ye yazdır Boot et kurulum başlar.
Kalenderadam dedi: Merhabalar arkadaşlar; Bir arkadaşımın 2008 kalma masaüstü bilgisayarına Android kurmak isliyoruz? Fakat şu anki işletim sistemi çökmüş gibi 1 GB RAM var diye hatırlıyorum. Bahsettiğim gibi masaüstü bilgisayarına Android kurmamız mümkün mü? Genişletmek için tıkla... android-x86.org a gidip uygun. ISO'yu indirin USB'ye yazdır Boot et kurulum başlar.