Çözüldü Masaüstü Pencere Yöneticisi %80 GPU kullanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eva 02

Hectopat
Görev yöneticisinden baktığımda Masaüstü Pencere Yöneticisinin %80 GPU kullandığını görüyorum ama Geforce Experience'dan baktığımda daha düşük değerler görüyorum. Virüs olabilir mi yoksa görsel bir hata mı?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    41,3 KB · Görüntüleme: 65
  • 2.png
    2.png
    33,8 KB · Görüntüleme: 55
Çözüm
Görev yöneticisinden baktığımda Masaüstü Pencere Yöneticisinin %80 GPU kullandığını görüyorum ama Geforce Experience'dan baktığımda daha düşük değerler görüyorum. Virüs olabilir mi yoksa görsel bir hata mı?
Bunu fark etmekteyim 22H2'de task manager sonuçlarının hepsi hatalı. Sence RTX 2060 tam kullanımda 30 Watt mı kullanacak :D? Testleri yaptım ve şu sonuçları aldım Nvidia'nın kendi yazılımı %20 kullanım derken Windows %98-%100 diyor.
Tarama da yapın. Bazen Görev Yöneticisi'nden bakıldığında yüksek değerler gözükebilir. Bir de Update sebebiyle de olabilir. Windows + R yapın ve gelen ekrana services.msc yazın. Update'i bulun ve başlangıç türünü elle yapıp deneyin.

Tarama da yapın. Bazen Görev Yöneticisi'nden bakıldığında yüksek değerler gözükebilir. Bir de Update sebebiyle de olabilir. Windows + r yapın ve gelen ekrana services.msc yazın. Update'i bulun ve başlangıç türünü elle yapıp deneyin.

Windows Defender ile tarama yaptığımda bir tehdit bulmadı. Update'in başlangıç türü zaten dediğiniz ayardaymış.

Defender bence tek başına yeterli değil. Malwarebytes ve farklı bir program ile de tarayabilirsiniz.

Defender bence tek başına yeterli değil. Malwarebytes ve farklı bir program ile de tarayabilirsiniz.
Malwarebytes ile tarama yaptığımda da hiçbir şey bulmadı. Becerebilirsem format atmayı deneyeceğim.

Format bir işe yaramadı.

Dosya Ekleri

• 1665821017614.png
    1665821017614.png
    16,5 KB · Görüntüleme: 45
  • 1665822793606.png
    1665822793606.png
    18,9 KB · Görüntüleme: 43
  • 1665868847224.png
    1665868847224.png
    6,6 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Update'i devre dışı bırakıp deneyin.

Bunu fark etmekteyim 22H2'de task manager sonuçlarının hepsi hatalı. Sence RTX 2060 tam kullanımda 30 Watt mı kullanacak :D? Testleri yaptım ve şu sonuçları aldım Nvidia'nın kendi yazılımı %20 kullanım derken Windows %98-%100 diyor.

Çözüm
Bence de Bug var. Bu kadar kullanamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00