Saydamlık efektlerinden dolayı bu. Ayarlar>Kişiselleştirme kısmında Saydamlık Efektleri'ni kapatmayı dene.Arkadaşlar ben Google kullanırken sayfayı kaydırdığımda bile masaüstü pencere yöneticisi çok fazla GPU kullanıyor. Anlayabilmiş değilim bu kadar GPU kullanmasının mantığı ne? Normal mi bu?
Değişen bir şey olmadı.Saydamlık efektlerinden dolayı bu. Ayarlar>Kişiselleştirme kısmında Saydamlık Efektleri'ni kapatmayı dene. Eki Görüntüle 1471151
Bu ayarları yapmakta başka bir yolu.
Hocam güncellemeleri denetledim yeni bir şey yok. Anlık yükseliyorsa normal olabilir demişsiniz. Şöyle oluyor, ben sayfayı kaydırırken artıyor bu derecelere kadar geliyor sonra ben kaydırmayı durdurunca geri azalıyor.O kadar GPU kullanması bence normal değil. Windows Update yapmanızı öneririm. Sistem kararlılığı açısından DISM ile Windows'u onarmayı deneyebilirsiniz. Ben de Google Chrome kullanıyorum fakat öyle değil. Google Chrome, masaüstü pencere yöneticisi'ni kullanıyor diye düşünmüştüm.
![]()
DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi
Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasınıwww.technopat.net
Anlık yükseliyorsa normal olabilir.
Bende ondan dolayıydı. Detaylardan dwm.exe'ye ve Chrome'ye sağ tıklayıp önceliğini normal olarak ayarlamayı ve sürücünüzü güncellemeyi deneyin. Ayrıca Chrome ayarlarından donanım hızlandırma da yapıyor olabilir.Değişen bir şey olmadı.
Sürücüler güncel hocam. Dwm.exe'ye sağ tıklayıp önceliği normal olarak ayarlarsam ilerleyen zamanlarda hata falan alır mıyım?Bende ondan dolayıydı. Detaylardan dwm.exe'ye sağ tıklayıp önceliğini normal olarak ayarlamayı ve sürücünüzü güncellemeyi deneyin.
Almazsınız.Sürücüler güncel hocam. Dwm.exe'ye sağ tıklayıp önceliği normal olarak ayarlarsam ilerleyen zamanlarda hata falan alır mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.