X x2cyber2x Kilopat Katılım 5 Ekim 2017 Mesajlar 111 Çözümler 2 23 Haziran 2020 #11 TUF GAMING VG27VQ Driver & Tools | Monitors | ASUS Global buradaki seçenekden download yaptığınızda zipin içerisindeki dosyalardan birisiydi. İcm uzantılı olandı sanırım.
TUF GAMING VG27VQ Driver & Tools | Monitors | ASUS Global buradaki seçenekden download yaptığınızda zipin içerisindeki dosyalardan birisiydi. İcm uzantılı olandı sanırım.
Diocracy Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 54 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2020 #12 x2cyber2x dedi: TUF GAMING VG27VQ Driver & Tools | Monitors | ASUS Global buradaki seçenekden download yaptığınızda zipin içerisindeki dosyalardan birisiydi. İcm uzantılı olandı sanırım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
x2cyber2x dedi: TUF GAMING VG27VQ Driver & Tools | Monitors | ASUS Global buradaki seçenekden download yaptığınızda zipin içerisindeki dosyalardan birisiydi. İcm uzantılı olandı sanırım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
B Burak haral Femtopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #13 Diocracy dedi: Teşekkür ediyorum. Renk profilinin linki varsa atmanız mümkün mü acaba? Genişletmek için tıkla... Bende ASUS VG32vq aldım benim de HDR açtığımda ekran renkleri gidiyor kopkoyu bir görüntü geliyor HDR daha canlı yapması gerekirken berbat bir görüntü veriyor.
Diocracy dedi: Teşekkür ediyorum. Renk profilinin linki varsa atmanız mümkün mü acaba? Genişletmek için tıkla... Bende ASUS VG32vq aldım benim de HDR açtığımda ekran renkleri gidiyor kopkoyu bir görüntü geliyor HDR daha canlı yapması gerekirken berbat bir görüntü veriyor.