B batuhan3707 Hectopat Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 419 Çözümler 1 7 Nisan 2020 #1 Masaüstünde ne yapıyorsam videosunu çekip, masaüstüme kaydedecek bir program var mı? Ve bu kaydettiğim videolarda kesme gibi işlemler yapabilir miyim?
Masaüstünde ne yapıyorsam videosunu çekip, masaüstüme kaydedecek bir program var mı? Ve bu kaydettiğim videolarda kesme gibi işlemler yapabilir miyim?
Berk ync Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.121 Makaleler 2 Çözümler 2 7 Nisan 2020 #2 batuhan3707 dedi: Masaüstünde ne yapıyorsam videosunu çekip, masaüstüme kaydedecek bir program var mı? Ve bu kaydettiğim videolarda kesme gibi işlemler yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Camtasia Studio. Artı 0 Eksi
batuhan3707 dedi: Masaüstünde ne yapıyorsam videosunu çekip, masaüstüme kaydedecek bir program var mı? Ve bu kaydettiğim videolarda kesme gibi işlemler yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Camtasia Studio.
NITRO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 1.838 Makaleler 4 Çözümler 1 7 Nisan 2020 #3 AMd ekran kartı kullanıyorsan, Radeon Relive kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Vicente14 Kilopat Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 161 7 Nisan 2020 #4 Nvidia kullanıyorsan, nvidia geforce experience indirebilirsin. 4k bile çekim yapabiliyorsun. Artı 0 Eksi
takomlii Centipat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 76 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2020 #5 Amd için; Relive Nvidia için; Geforce Experinence Bandicam, Action, Movavi, Camtasia Studio gibi programları da kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Amd için; Relive Nvidia için; Geforce Experinence Bandicam, Action, Movavi, Camtasia Studio gibi programları da kullanabilirsin.
KS KS B batuhan3707 Hectopat Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 419 Çözümler 1 7 Nisan 2020 #6 Vicente14 dedi: Nvidia kullanıyorsan, nvidia geforce experience indirebilirsin. 4k bile çekim yapabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Kaydettiğim videoları masaüstüne atabiliyorum değil mi? Artı 0 Eksi
Vicente14 dedi: Nvidia kullanıyorsan, nvidia geforce experience indirebilirsin. 4k bile çekim yapabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Kaydettiğim videoları masaüstüne atabiliyorum değil mi?
Vicente14 Kilopat Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 161 7 Nisan 2020 #7 batuhan3707 dedi: Kaydettiğim videoları masaüstüne atabiliyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Elbette. Videolar bölümüne atıyor. Artı 0 Eksi
batuhan3707 dedi: Kaydettiğim videoları masaüstüne atabiliyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Elbette. Videolar bölümüne atıyor.
KS KS B batuhan3707 Hectopat Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 419 Çözümler 1 7 Nisan 2020 #8 Vicente14 dedi: Elbette. Videolar bölümüne atıyor. Genişletmek için tıkla... Programı denedim ses geliyor fakat görüntü ara ara donup uzun süre öyle kalıyor bunu nasıl çözebilirim biliyor musunuz? Artı 0 Eksi
Vicente14 dedi: Elbette. Videolar bölümüne atıyor. Genişletmek için tıkla... Programı denedim ses geliyor fakat görüntü ara ara donup uzun süre öyle kalıyor bunu nasıl çözebilirim biliyor musunuz?