Masaüstü sistem için üretilmiş SSD'yi PS4'e Takabilir miyim?

Takabilirsin. PS4 için üretilmiş özel bir SSD yok bildiğim kadarıyla. Bu videoya bakarak takabilmen gerek:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Takabilirsin. PS4 için üretilmiş özel bir SSD yok bildiğim kadarıyla. Bu videoya bakarak takabilmen gerek:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PS3-4'e SSD takarsak ne artımız olur ki ? HDD iş görmez mi ?

Bir şey daha soracağım. Adam videoda HDD çıkarıp yerine SSD takıyor ben şöyle yapmak istiyorum. HDD'nin yanına SSD takmak istiyorum. Böyle olur mu?

PS3-4'e SSD takarsak ne artımız olur ki ? HDD iş görmez mi ?
HDD de iş görür fakat SSD ile oyunların yükleme süreleri ve PS'nin açılış süresi vs. kısalır. Tabii PC'ye takmak kadar artısı yok fakat yine de avantajlı denebilir.

Bir şey daha soracağım. Adam videoda HDD çıkarıp yerine SSD takıyor ben şöyle yapmak istiyorum. HDD'nin yanına SSD takmak istiyorum. Böyle olur mu?

Tek disk yuvası mevcut. Bu sebeple videodaki gibi olur ancak.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı