Masaüstü sistem toplamak vs laptop almak

Furkanbsk

Yoctopat
Daha fazla  
Normalde masaüstü kullanıyorum. Bel ağrısı falan yapıyor ve performansi bayağı düşük eski 15 yıllık bir bilgisayar kendileri. 40-60 k bütçem var kendime iyisinden bir laptop almayı düşünüyorum. Acaba masaüstü PC toplamak mi mantıklı olur ya da eskiyi yukseltmek mi?
Hiç laptop isine girme diyenler de olur mu?

Normalde masaüstü kullanıyorum. Bel ağrısı falan yapıyor ve performansi bayağı düşük eski 15 yıllık bir bilgisayar kendileri. 40-60 k bütçem var kendime iyisinden bir laptop almayı düşünüyorum. Acaba masaüstü PC toplamak mi mantıklı olur ya da eskiyi yukseltmek mi?
Çok seyahat ediyor musunuz? Ediyorsanız laptop, etmiyorsanız masaüstü alın. Hem daha ekonomik, hem de daha performanslı oluyor.

Gaming laptopların alıcıları genelde universite öğrencileri veya sürekli oradan oraya dolaşmak zorunda kalan pazarlamacı-denetmen-müfettiş vs gibi meslek sahibi olanlar. Kurulu düzen varsa masaüstü alınmalı yani.

Seyahat etmeyeceksen kesinlikle masaüstü almalısın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı