Masaüstü Sisteme Mikrofon Önerisi

• Konuyu başlatan Picky
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 3.662

Picky

Megapat
Yer
Denizli
Arkadaşlar mikrofonlu kulaklık belirli bir süre sonra başımı ağrıttığından, 50-60 TL civarlarında masamın üzerine bir mikrofon önerisi rica ediyorum sizlerden. Kullanma amacım sadece Discord, Skype gibi programlar için. Aradığım tek şey ise sesi yarım metre mesafeden karşı tarafa güzel iletebilmesi. İyi ses kalitesinden dolayı fiyat yükselebilir derseniz biraz daha yüksek fiyatlı önerilerinizi de dikkate alırım. Resimdeki tarzda bir mikrofon olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum. İyi vakitler ;)

Mic.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Özel bir amaç yoksa, AliExpress üzerinden birkaç dolara yaka mikrofonu almanızı öneriyorum.
Gayet iyi çalışıyorlar.

40₺ gibi bir fiyata Trust Strazz alabilirsiniz. Daha önce kullandığım bir cihaz fiyatını fazlasıyla hakediyor.

40₺ gibi bir fiyata Trust Strazz alabilirsiniz. Daha önce kullandığım bir cihaz fiyatını fazlasıyla hakediyor.
Konudan uzun zaman geçmiş ama tam aradığım konu. Acaba sesi ne kadar mesafeden güzel alıyor, yayında ve discordda kullanmak için alıcam sizce iş görür mü? birde snopy sn-340m var ikisinden hangisini tercih etmeliyim?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı