Masaüstü SSD'si laptopa bağlanır mı?

Emracer

Hectopat
Daha fazla  
Gecende HP marka GTX 1050 kullanan bir laptop aldım. Evimde de eski masaüstünden kalan bir SSD vardı. Acaba bu SSD'yi bir aparat kullanarak laptopa bağlamam mümkün mü, yoksa illa bunu satıp M2 SSD mi almam lazım? Ayrıca laptopta M2 girisi oldugunu nasıl anlayacağım? Teşekkürler.

Gecende HP marka GTX 1050 kullanan bir laptop aldım. Evimde de eski masaüstünden kalan bir SSD vardı. Acaba bu SSD'yi bir aparat kullanarak laptopa bağlamam mümkün mü, yoksa illa bunu satıp M2 SSD mi almam lazım? Ayrıca laptopta M2 girisi oldugunu nasıl anlayacağım? Teşekkürler.

Yardım edecek yok mu

Yardım edecek yok mu
Dostum Dizüstü Bilgisayarında eğer DVD-R varsa onu çıkarıp aparat ile takabilmen mümkün fakat cihaz garanti dışı kalacaktır haberin olsun. İşlem çok basit kendin yapabilirsin zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video sana konu hakkında fikir sahibi olmanı sağlayacaktır.

Dostum Dizüstü Bilgisayarında eğer DVD-R varsa onu çıkarıp aparat ile takabilmen mümkün fakat cihaz garanti dışı kalacaktır haberin olsun. İşlem çok basit kendin yapabilirsin zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Maalesef DVD girişi yok laptopta. Ben USB tarzı bir aparatala bağlayabilir miyiz diye sormuştum. Yine de teşekkür ederim.

SSD'in sata arabirimini kullanıyorsa, dizüstünün HDD'nin yanında boş port var ise oraya takıcaksın. Yoksa, HDD'yi çıkarıp öyle takıcaksın.

SSD'in sata arabirimini kullanıyorsa, dizüstünün HDD'nin yanında boş port var ise oraya takıcaksın. Yoksa, HDD'yi çıkarıp öyle takıcaksın.
Yanlış hatırlamıyorsam hdd yi usb ile pc ye baglayan bir aparat vardı. Onu ssd icin de kullanabilir miyiz acaba? Ya da kullansak da ssd hızına erişbilir miyiz?

Garanti kapsamları her marka için farklıdır. HP müşteri hizmetlerini bizzat arayıp bu konuda destek almıştım, garantiyi bozmaz kendiniz takabilirsiniz demelerine göre ssd alıp taktım. Sadece şu fark edebilir, ben boştaki m.2 slotuna taktım, hiçbir yerleşik parçayı sökmedim. Takılı HDD yerine SSD takarsanız sıkıntı olabilir, onu müşteri hizmetlerine danışmak en mantıklısı.

SSD'nin kendi hızı düşüyor mu?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı