Masaüstü Toplama vs Notebook

anarmed

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Lise 2 öğrencisiyim. Uzun zamandır PC toplamayı düşünüyordum. Üniversiteye gideceğim için notebook almaya karar verdim ama toplama PC kadar performans alır mıyım bilmiyorum. GTX 970M, GTX770'e eşit olduğu söyleniyor. Notebook oyun için nasıldır? Soğutması vesaire toplama kadar performans alır mıyım?

Notebook:
www.monsternotebook.com.tr: MONSTER® TULPAR T5 V4.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR

Sistem:
Adsız.png
www.hizlial.com: Msi H97 GAMING 3 Intel H97 1150 Soket 1600MHz DDR3 Sata 3.0 Usb 3.0

Gittiğin okul ve gitmeyi hedeflediğini okul aynı yerdeyse,çok fazla sağa sola gitmeyeceksen yerleşiksen toplama sistem al yoksa sürekli gezerim dersen notebook al ve ayrıca gtx970 m çok performanslı bir karttır ama gtx770 'e eşit mi dersen bir bilene sor kardeşim.

Özellikle yazın çok oyun oynarım. Oyun oynayacağım sistemin sağlam ve soğutması iyi olması gerekiyor bu da notebook ile pek mümkün değil gibi.

Sanırım seninle aynı kaderi paylaşıyoruz :) Bende Lise 2 öğrencisiyim ve aynı senin gibi düşünüyorum ama okumak istediğim okul aynı şehirde oldugu için Toplama PC ' ye karar verdim ben de.

Ben de Lise 2 öğrencisiyim. Sağlık meslek lisesinde okuyorum. Okul bitince direkt KPSS' ye girip atanacağım inşallah.:D Ben de üniversiteyi hem okuyacağım hem de hastanede çalışacağım. Gezmeye pek vaktim kalmayacağı için masa üstü Mini-ITX bilgisayar tercih ettim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada gtx980m gtx970 ten 10-12 fps daha az veriyor.Fakat gtx980m gtx780'den 6 fps daha az.Yani gtx970m ile gtx770 arasında ortalama bu civarlarda fps farkı olur diye düşünüyorum.Monster deki notebook u alacaksan şimdiden hayırlı olsun diyorum,gtx970m de kesinlikle pişman etmeceyek bir karttır

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı