Masaüstü vantilatör önerisi

Sertidegni

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, İstanbul'da sıcakların artmasıyla beraber masaüstü fan arayışına başladım. USB'den güç alan sıradan bir vantilatör de olur ancak pervanenin büyük olması önemli. Bunun dışında içine buz veya su konan soğutucuların daha iyi olacağını düşünüyorum. Bu bağlamda önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar, İstanbul'da sıcakların artmasıyla beraber masaüstü fan arayışına başladım. USB'den güç alan sıradan bir vantilatör de olur ancak pervanenin büyük olması önemli. Bunun dışında içine buz veya su konan soğutucuların daha iyi olacağını düşünüyorum. Bu bağlamda önerilerinizi bekliyorum.
boynunuz tutulabilir bence buzlu yapmayın ( doktor moktor bişey değilim sadece bildiğim kadarıyla)

Bütçe ?

Bende öyle bir şey arıyorum fakat klasik küçücük kendine hayrı olmayanlardan değil de. Gerçekten işe yarayan bir şey varsa alacağım. Tabii ki normal vantilatör gibi performans beklemiyorum ama klasik küçük masa vantilatörleri de bir gram hava üflemiyor onlara da para vermeye gerek yok.

Amazon.com.tr ben Bunda aldım dün. Aga güzelmiş bayağı. Ses çıkarıyor saçma bir şekilde motora 1 damla yağ damlattım gitti sesi. Güzel de üflüyor 20.000 MAh'lık powerbanka 2 tane taktım püfür püfür vallahi bayıldım. Serinletiyor bayağı ama yakın mesafede. 60*70 Cm'den sonra çok az kalıyor rüzgar.

Dosya Ekleri

• vant.jpg
    vant.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 177

Technopat Haberler

Geri
Yukarı