Masaüstü vs dizüstü

Lvbelcbucuk

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Ankara'da bir lisede yatılı okuyorum. Pazartesi sabahtan yurda gidiyor cuma günü kşamları eve geliyorum. Hem eğitim hem de yokluğu sıkıntı olduğundan bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Çok fazla da oyun oynayan biriyim bilgisayarım rahat oyun oynatsın isterim (hikayeli, multiplayer vs). Yurtta internet yok kendi internetim ile kullanabilirim bilgisayarı. Benden küçük iki kardeşim var ve onların da işine yarasın istiyorum. Dizüstüne vereceğim parayla masaüstünde çok kral sistemler toplayabilirim ama yurtta kullanamam. Sürekli düşünüyorum ama cevap veremiyorum siz olsaydınız ne alırdınız? Sebepleriyle beraber yazarsanız sevinirim.

Merhaba Ankara'da bir lisede yatılı okuyorum. Pazartesi sabahtan yurda gidiyor cuma günü kşamları eve geliyorum. Hem eğitim hem de yokluğu sıkıntı olduğundan bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Çok fazla da oyun oynayan biriyim bilgisayarım rahat oyun oynatsın isterim (hikayeli, multiplayer vs). Yurtta internet yok kendi internetim ile kullanabilirim bilgisayarı. Benden küçük iki kardeşim var ve onların da işine yarasın istiyorum. Dizüstüne vereceğim parayla masaüstünde çok kral sistemler toplayabilirim ama yurtta kullanamam. Sürekli düşünüyorum ama cevap veremiyorum siz olsaydınız ne alırdınız? Sebepleriyle beraber yazarsanız sevinirim.
Bütçeniz nedir ? Ona göre yorum yapacağım.

Hocam dizüstüne verilecek parayla aşırı iyi sistemler toplanabilir evet fakat işinizi görmedikten sonra iyi sistem ne işe yarayacak? İşinizi gören şey dizüstüyse dizüstü alın tabi ki.

Eğer çok oyun oynayacaksan dizüstü, film gibi şeylerle uğrasacaksan dizüstü öneririm. Tavsiyem budur. Sana kalmış.

Masaustu . Tasinma durumun yoksa .

Hocam dizüstü mükemmel bir şey, tabii ki fiyatları daha yüksek çünkü orada bir mühendislik dönüyor, kocaman kasayı küçültüyorlar. Mesela ben işden eve geliyorum, bazen şehir dışına çıkıyorum ve cihazım yanımda olsun istiyorum o yüzden laptop tercih ettim ama siz yurtta uzun süre kalacak ardından evinize geçecekseniz masaüstü daha mantıklı olur.

Bir de şöyle bir olay var; laptop alırken hem monitör hem klavye hem hoparlör, mikrofon ve web kamerası bileşenlerini tek seferde birleşik alıyorsunuz. Kasa dizerseniz hepsini ayrı ayrı almanız ve eğer küçük bir odada kalıyorsanız bir yere sığdırmanız gerekir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı