Masaüstü vs Laptop

Emre58s

Femtopat
Daha fazla  
Ben lise 2 öğrencisiyim. Bir bilgisayar alacağım fakat ailem masaüstüne karşı çıkıyor. Ne kasar olursa olsun laptop alalım üniversitede de kullanırsın diyolar. Ben de şimdi masaüstü alıp tekrar üniversitede laptop almak istemiyorum. Laptop için elimde 70-75k bi bütçe var. Ne yapmalıyım, 3 seneye laptop performansı düşer mi? Hangisi mantıklı?

Ben lise 2 öğrencisiyim. Bir bilgisayar alacağım fakat ailem masaüstüne karşı çıkıyor. Ne kasar olursa olsun laptop alalım üniversitede de kullanırsın diyorlar. Bende şimdi masaüstü alıp tekrar üniversitede laptop almak istemiyorum. Laptop için elimde 70 75k bir bütçe var. Ne yapmalıyım 3 seneye laptop performansı düşer mi? Hangisi mantıklı?

Performans düşmez ama şöyle düşün, laptoptaki 4090 masaüstündeki 4070 Ti ile benzer performans veriyor.

O bütçeye alacağınız laptop zaten üniversite boyunca üzmez. Laptop alın.

Laptoplar hakkında çok kötü yorumlar aldım. Taşınması dışında pek bir avantajı yokmuş gibi geliyor. Özellikle bataryası bitip fişe takılı yaşamaya başlarsa ne anladım ben laptoptan?

Laptoplar hakkında çok kötü yorumlar aldım. Taşınması dışında pek bir avantajı yokmuş gibi geliyor. Özellikle bataryası bitip fişe takılı yaşamaya başlarsa ne anladım ben laptoptan?

Taşınması dışında avantajı yok zaten bence de. Üniversiteye götürmeniz için şart ama. Üniversitede masaüstü zaten olmaz. Laptop da oyun seviyorsanız olur. Oyunla işiniz de yoksa tablet alın yani ucuza. Not falan tutarsınız.

Ben lise 2 öğrencisiyim. Bir bilgisayar alacağım fakat ailem masaüstüne karşı çıkıyor. Ne kasar olursa olsun laptop alalım üniversitede de kullanırsın diyorlar. Ben de şimdi masaüstü alıp tekrar üniversitede laptop almak istemiyorum. Laptop için elimde 70-75k bir bütçe var. Ne yapmalıyım, 3 seneye laptop performansı düşer mi? Hangisi mantıklı?

Benim önerim oyun falan oynayacaksan laptoptan uzak dur. Fakat bütçen çok yeterli laptop alman daha iyi olur, 25k'dan düşük fiyatlı laptop önermem.

Taşınması dışında avantajı yok zaten bence de. Üniversiteye götürmeniz için şart ama. Üniversitede masaüstü zaten olmaz. Laptop da oyun seviyorsanız olur. Oyunla işiniz de yoksa tablet alın yani ucuza. Not falan tutarsınız.

Bence de 65 bin lira civarına masaüstü alıp geri kalan parayla not tutmak için tablet alınabilir.

Zaten bekleyip almak da mantıksız ekonominin durumu ortada. Amacım tabii ki de oyun ama sadece oynadığım oyunlar laptopumu 3 senede çöpe çıkarır mı onu merak etmiştim. (oynayacağım o kadar fazla iyi oyun yok en baba CS oynarım.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı