Masaüstü vs Laptop

Zaten bekleyip almakta mantıksız ekonominin durumu ortada. Amacım tabii ki de oyun ama sadece oynadığım oyunlar laptopumu 3 senede çöpe çıkarır mı onu merak etmiştim. (oynayacağım o kadar fazla iyi oyun yok en baba CS oynarım.)

O zaman laptop alın hocam. Zaten o fiyata alacağınız laptop 3 değil, rahat 5-6 sene boyunca yüksek ayarlarda CS oynatır.

Kral içimi çok rahatlattın eyvallah çok kararsızdım zaten YT de falan sürekli olumsuz yorum yapıyolardı çok ısınır performans düşer die adamsın.

Hocam ısınma konusunda haklı olabilirler. Laptopu havada tutmak için stant alman lazım, hava akışını sağlamak için.

Hocam ısınma konusunda haklı olabilirler. Laptopu havada tutmak için stant alman lazım, hava akışını sağlamak için.

Ama performans düşmez.

Kral içimi çok rahatlattın eyw çok kararsızdım zaten yt de falan sürekli olumsuz yorum yapıyolardı çok ısınır performans düşer die adamsın.
Laptop fanı sesinden sonra pişman olmazsın umarım. Ben olsam aşırı zorunlu kalmadıkça asla Laptop almam. Alsam da ofis laptobu alırım. Fan sesinden nefret ediyorum.

Laptop fanı sesinden sonra pişman olmazsın umarım. Ben olsam aşırı zorunlu kalmadıkça asla Laptop almam. Alsam da ofis laptobu alırım. Fan sesinden nefret ediyorum.
Ya o benim için sorun değil ayrıca hem masaüstü hem laptop çok saçma olur laptop her şekilde alınacak sonuçta

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı