Sıfırlama yarım saatten fazla sürüyor. Format 15dk. Neresi kısa ?Windows 10 yüklüyse formatla uğraşmadan sıfırlama yapabilirsiniz. Sıfırlama yaparken iki seçenek sunuyor. Birinde bütün uygulamaları siliyor format gibi, diğerinde uygulamalar ve ayarlar kalıyor. İstediğiniz şekilde sıfırlama yapabilirsiniz. Daha kolay ve kısa sürer.
İşleme başladığınız andan itibaren düşünmeyin. Format için USB bellek hazırlamanız gerekiyor. Sıfrlamada bir düğmeye basıyorsunuz sadece.Sıfırlama yarım saatten fazla sürüyor. Format 15dk. Neresi kısa ?
USB bellekler her zaman hazır bende, ne zaman lazım olacağı belli olmuyor hiçbir zaman.İşleme başladığınız andan itibaren düşünmeyin. Format için USB bellek hazırlamanız gerekiyor. Sıfrlamada bir düğmeye basıyorsunuz sadece.
benim windows 10 zatenKendin temiz kurulum yababilirsin internette bir sürü video var. Ben Windows 7'den Windows 10'a geçirdim 50 TL vermemek için.
benim windows 10 zaten
sagol dostum genede cogu secenegi denedm başlat ses açma vs videolarını izledm herşeui yaptm olmuyor galiba çare yeni pcBen kendimden örnek verdim sadece temiz kurulum için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.