Masaüstüm nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Salak saçma sapan konuların ünlenmesiyle insanlar araştırmadan etmeden hiçbir şey yapmadan birileriyle dalga geçebiliyor. Niye topluluğun güldüğü eğlendiği şey her zaman farklı bir algı ile bakılıyor. Yazık. Biraz yakın tanıyın kendisini birçok rap sanatçısından daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Görseli burada paylasabilir misin?
Tamam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Salak saçma sapan konuların ünlenmesiyle insanlar araştırmadan etmeden hiçbir şey yapmadan birileriyle dalga geçebiliyor. Niye topluluğun güldüğü eğlendiği şey her zaman farklı bir algı ile bakılıyor. Yazık. Biraz yakın tanıyın kendisini birçok rap sanatçısından daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Killa Hakan'ı iyi bilsen bilirsin adam çok iyi biri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Killa Hakan hakkında sosyal medyada atıp tutuyorlar açtım Trt belgeselden bu adamla çekilmiş videoyu izledim adam gayet düzgün biri izlerseniz anlarsınız.
Çok haklısınız ama bazı popüler kültür köleleri maalesef anlayamıyor. Tek bildikleri şey ''Gluk Gluk'' demek. 😅

Çok haklısınız ama bazı popüler kültür köleleri maalesef anlayamıyor. Tek bildikleri şey 'Gluk Gluk' demek. 😅
:) Aynen.
Ama Killa Hakan'ıda seviyorum Norm Ender'i de :)
Çok haklısınız ama bazı popüler kültür köleleri maalesef anlayamıyor. Tek bildikleri şey 'Gluk Gluk' demek. 😅
Yalnız o "Gluk Gluk" değil "Blup Blup"

Ben şahsen Norm Ender'i 2 şarkısı dışında pek sevmiyorum. Ancak saygı duyuyorum :).

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı