Ahmet40218
Hectopat
Grafik tasarımcıyım. Masaüstünü silsem tekrar tekrar doluyor, ne yapayım hiç bilemedim. Bayağı karışık. Neyi silsem bilemiyorum. İhtiyacım olan bir şeyi de silebilirim yanlışlıkla 
Grafik tasarımcıyım. Masaüstünü silsem tekrar tekrar doluyor, ne yapayım hiç bilemedim. Bayağı karışık. Neyi silsem bilemiyorum. İhtiyacım olan bir şeyi de silebilirim yanlışlıkla
Eki Görüntüle 1735536
Eki Görüntüle 1735536
Ebo detayıGrafik tasarımcıyım. Masaüstünü silsem tekrar tekrar doluyor, ne yapayım hiç bilemedim. Bayağı karışık. Neyi silsem bilemiyorum. İhtiyacım olan bir şeyi de silebilirim yanlışlıkla
Eki Görüntüle 1735536
Avrupa birliği logosu nerde?Masaüstünüz gayet temiz, siz benimkini görün bu arada 2 monitörün birleşimi 2side birbirinden ayrı ona rağmen böyle.(ekran resmi avrupa birliği logosu mavi mavi güzel görünüyordu ondan koymuştum)Eki Görüntüle 1735557
Ebonun tasarımcısıydım yayınına çıkmıştım birkereliğine Az çok tanışıp konuşmuşluğum oldu adamla muhteşem bir adam Sticker emote tasarılarını yapmıştım muhteşem bi adam Kazandığı parayı tamamiyle hak ediyor.Ebo detayı
Avrupa birliği logosu nerde?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.