Woex Kilopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #1 Devamlı masaüstümde SteamCMD dosyası oluşuyor. Hiçbir şeye yararı, zararı yok. Tıkladığımda bilgisayarınızda kullanılamıyor diyor. Masaüstüme devamlı gelip oluşmasını nasıl engelleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2024
Devamlı masaüstümde SteamCMD dosyası oluşuyor. Hiçbir şeye yararı, zararı yok. Tıkladığımda bilgisayarınızda kullanılamıyor diyor. Masaüstüme devamlı gelip oluşmasını nasıl engelleyebilirim?
3 331087 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 605 Çözümler 4 18 Mayıs 2024 #2 Windows Görev Zamanlayıcı'da SteamCMD ile ilgili bir görev olup olmadığını kontrol edin. Bulursanız silin. Artı 0 Eksi
Windows Görev Zamanlayıcı'da SteamCMD ile ilgili bir görev olup olmadığını kontrol edin. Bulursanız silin.
KS KS Woex Kilopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #3 331087 dedi: Windows Görev Zamanlayıcı'da SteamCMD ile ilgili bir görev olup olmadığını kontrol edin. Bulursanız silin. Genişletmek için tıkla... SteamCMD İle İlgili Hiçbirşey Bulamadım Görev Yöneticisinde Bile Gözükmüyor Woex dedi: SteamCMD İle İlgili Hiçbirşey Bulamadım Görev Yöneticisinde Bile Gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Çözüm Yokmu Her Gün Masaüstüme Gelmeye Devam Ediyor Artı 0 Eksi
331087 dedi: Windows Görev Zamanlayıcı'da SteamCMD ile ilgili bir görev olup olmadığını kontrol edin. Bulursanız silin. Genişletmek için tıkla... SteamCMD İle İlgili Hiçbirşey Bulamadım Görev Yöneticisinde Bile Gözükmüyor Woex dedi: SteamCMD İle İlgili Hiçbirşey Bulamadım Görev Yöneticisinde Bile Gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Çözüm Yokmu Her Gün Masaüstüme Gelmeye Devam Ediyor