ahmet.ershn
Hectopat
Bunun sebebi ne olabilir hiç anlamadım. Ne yapabilirim?
Sadece konuşmak için yazmadınız herhal de ? Sisteminiz ne ?Bunun sebebi ne olabilir hiç anlamadım. Ne yapabilirim?
Sisteminiz nedir?
.Sadece konuşmak için yazmadınız herhal de ? Sisteminiz ne ?
İşletim sistemini ne zaman kurdunuz? Eğer yeni kurduysanız normal değil, kurmadıysanız zararlı bir yazılımdan kaynaklı olabilir.ASUS TUF 1660S R5 3600X 2x8 RAM Kingston A2000 250GB SSD
.
3 seneye yakın oldu. Dün eniştem Game Ranger diye bir programdan age of empires indirdi. Onunla bir alakası olabilir mi acaba?İşletim sistemini ne zaman kurdunuz? Eğer yeni kurduysanız normal değil, kurmadıysanız zararlı bir yazılımdan kaynaklı olabilir.
Hocam önce bir virüs taraması yapmanızı, sorun hala düzelmezse temiz kurulum yapmanızı öneririm.3 seneye yakın oldu. Dün eniştem Game Ranger diye bir programdan age of empires indirdi. Onunla bir alakası olabilir mi acaba?
Hocam önce bir virüs taraması yapmanızı, sorun hala düzelmezse temiz kurulum yapmanızı öneririm.
Sıfırdan Windows kurmayı deneyin hocam.Az önce Kaspersky'den virüs taraması yaptım hiç sorun çıkmadı. Temiz kurulum derken GeForce Experience'dan ekran kartı driverını diyorsanız onu da yaptım. Hala böyle.
Format atsam düzelir mi?Sıfırdan Windows kurmayı deneyin hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.