tosbacık Hectopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 1.056 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #1 Masaüstünde fazla uygulama olması bilgisayarı yavaşlatıyor diye bir şey duymuştum bayağı küçükken, bu doğru mu? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2024
Masaüstünde fazla uygulama olması bilgisayarı yavaşlatıyor diye bir şey duymuştum bayağı küçükken, bu doğru mu?
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.572 Çözümler 27 Yer İstanbul 3 Temmuz 2024 #2 tosbacık dedi: Masaüstünde fazla uygulama olması bilgisayarı yavaşlatıyor diye bir şey duymuştum bayağı küçükken, bu doğru mu? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılırken hafif yavaşlık yaratır pek yavaşlatmaz sistemin çok çok düşükse tabii ki etkisi olacaktır ama arka plandayken pek bir şey yapmaz. Masaüstündeyken yavaşlama yapacaktır haliyle. Artı 0 Eksi
tosbacık dedi: Masaüstünde fazla uygulama olması bilgisayarı yavaşlatıyor diye bir şey duymuştum bayağı küçükken, bu doğru mu? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılırken hafif yavaşlık yaratır pek yavaşlatmaz sistemin çok çok düşükse tabii ki etkisi olacaktır ama arka plandayken pek bir şey yapmaz. Masaüstündeyken yavaşlama yapacaktır haliyle.