Night_Mare Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #1 Bazen masaüstüne tiklayamiyorum bazen görev çubuğuna. CTRL+ alt + del yapınca düzeliyor. Bunun sebebi nedir? Sorun donanımsal mi yoksa Windows 10 da olan bir hata mi? RAT var diye format attım ama hala ayni.
Bazen masaüstüne tiklayamiyorum bazen görev çubuğuna. CTRL+ alt + del yapınca düzeliyor. Bunun sebebi nedir? Sorun donanımsal mi yoksa Windows 10 da olan bir hata mi? RAT var diye format attım ama hala ayni.
ld0 Femtopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #2 CTRL + ALT + DELETE tuşlarına basarak Görev Yöneticisi'ni çalıştırın. Görev Yöneticisi penceresinde Dosya > Yeni Görev (Çalıştır…) adımlarını izleyin. Yeni Görev Oluştur boş ekranına explorer.exe yazarak Tamam butonuna tıklayın. Artı 0 Eksi
CTRL + ALT + DELETE tuşlarına basarak Görev Yöneticisi'ni çalıştırın. Görev Yöneticisi penceresinde Dosya > Yeni Görev (Çalıştır…) adımlarını izleyin. Yeni Görev Oluştur boş ekranına explorer.exe yazarak Tamam butonuna tıklayın.
KS KS Night_Mare Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #3 ld0 dedi: CTRL + alt + delete tuşlarına basarak Görev Yöneticisi'ni çalıştırın. Görev Yöneticisi penceresinde dosya > yeni görev (çalıştır…) adımlarını izleyin. Yeni görev oluştur boş ekranına explorer.exe yazarak tamam butonuna tıklayın. Genişletmek için tıkla... Onu bende biliyorum ben bunun neden olduğunu sordum. Artı 0 Eksi
ld0 dedi: CTRL + alt + delete tuşlarına basarak Görev Yöneticisi'ni çalıştırın. Görev Yöneticisi penceresinde dosya > yeni görev (çalıştır…) adımlarını izleyin. Yeni görev oluştur boş ekranına explorer.exe yazarak tamam butonuna tıklayın. Genişletmek için tıkla... Onu bende biliyorum ben bunun neden olduğunu sordum.